Muzică, p0rn0grafie, homosexualitate, grotesc. Fix rahat!

Deja se discută despre Conchita Wurst mai mult decât decât situația cretină din Ucraina.
Gagiul ăsta travestit, și-a lăsat barbă, s-a îmbrăcat într-o rochie vaporoasă prin care i se vede mătărânga, s-a suleimenit frumos la ochi, s-a ras pe picioare și-a concurat la eurovision. Culmea sau nu, a câștigat.

culmea ar zice orice om normal. Indiferent de orientarea sexuală. Și-am să vă explic cum, din punctul meu de vedere, muzica a ajuns exact “prostituție muzicală” după cum spunea bine Ombladon.

Se știe că sexul atrage. Prostituția e cea mai veche meserie din lume. Nevoia primordială a omului (ca și a oricărui animal, de fapt), nu este mâncarea, ci reproducerea.
– Știu, mi-e foame de mor, dar uite ce craci are panarama aia. Hai s-o regulez!

Muzica a ajuns într-un impas. Deja în peste 2000 de ani de evoluție și involuție, s-a cam fumat orice în materie de muzică. am avut twistul, s-a demodat, am avut rock and rollul, s-a demodat. Au apărut ciudățeii punkiști. S-au demodat și ăia. Nu prea a prins. Lumea largă nu era încă capabilă să înțeleagă așa ceva.
Și tot în vremea aia a apărut altă chestie. Nerespectarea regulilor. Beatles aveau plete. Erau singurii britanici cu părul ceva mai lung. Lumea îi iubea pentru că urlau “mumu garda!”. De ce-a avut succes The Doors de exemplu?
Că era ăla pletos, că flower power, că avea voce. Un rahat mă! A avut succes deoarece în cântecele lui povestea de sex. Cum a regulat-o pe una și cum a umplut-o de spermă. Vorbea despre sex în aproape toate melodiile. Iar cel mai mare succes l-a avut când s-a pișat pe scenă. Lumea era în delir.

Cea mai bună muzică din toate timpurile s-a făcut în anii 90. Și avea și aia multă sexualitate. Cei din generația MTV știu despre ce vorbesc.
A avut succes și pentru că abunda de sexualitate. În anii 2000, tot Madona a scos câteva melodii, aproape de erotism. Lumea era în delir. Nu neapărat pentru linia melodică, ci pentru mesaj și apariție în videoclip/ scenă.

Mai târziu s-a ajuns la p0rn0grafie pe scenă. Vezi cazurile Katya Sambucca și Laura Andreșan (în Club Max, venise asta să cânte, era goală pe scenă și unul mai beat a apucat să i-o dea de câteva ori la veveriță). Bine, alea nu-s cântărețe, ci curve. Total de acord. Însă au umplut sala. Nu pentru calitățile lor vocale ci pentru abilitatea de a-și arăta direct colul uterin în fața mulțimii, în timp ce boloroseau câteva cuvinte într-un cântecel cu rime șchioape.

Apoi a apărut Lady Gaga. Care arată ca moartea în vacanță. Criticii o laudă. Că are voce și nu se regulează pe scenă. Uuu, superb, bravo ei, nu face sex pe scenă! Pe mine sincer mă înspăimântă.
Am ajuns la partea grotească a muzicii. Cum de au succes sataniștii de la Watain, nu-mi dau seama.
Ăștia urinează pe public și aruncă în sală cu carne putrezită. Lumea e în delir. Foarte tare muzica băi nene! Pișat și carne putrezită.

Întrebam de decență. Nu mai există așa ceva. Ar trebui scos cuvântul din dicționar. Ce, avem cuvântul traversare în DEX? (nu în cel online, ci în cel tipărit).

Ultimul trend pare să fie ăsta al transsexualilor. Nu-mi urlați, se poate cânta și fără să arăți ca o paparudă. Vezi Elton John și George Michael. Mai ciudățel e Boy George, însă crescând cu Culture Club, n-am multe să-i reproșez. Totuși, pe scenă are costum, nicidecum rochie!

Ajungem la Eurovision și Conchita Wurst. Care a fost votat doar pentru apariție, nicidecum pentru voce. Serios, dacă venea Azis, eu votam cu el. Îmi place cum cântă. Dați sfoară în țară. Spanacului îi plac melodiile unor homosexuali!

Nu mi se părea normal să câștige pentru apariție. Acolo se punctează vocea parcă, nu? În 2006 s-a votat tot cu curul, Lordi luând trofeul.

De ce s-a ajuns aici? De ce muzica nu mai este “calitate vocală” ci apariție? Cu cât mai ciudată dpdv sexual sau grotesc apariția, cu atât mai bine. Unde e muzica aia bună care se făcea odinioară? Hai că n-au trecut decât 20 de ani de atunci.
O Jessica Jay, un Roxette, un Herbie. De ce atâtea prostii în muzică?

Nu mai atrage muzica decât dacă apare pe scenă un bărbos în rochie, sau una care pare dezgropată după 4 luni? Ce rahat e asta?

Și cu ocazia asta, anunț că am găsit soluția pentru a câștiga eu Eurovisionul din 2015! Mă prezint la concurs așa!
eurovision 2015

Comments

comments

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.