NASA anunță șase zile de benză în decembrie!

NASA a anunțat că între 16 și 22 decembrie, o furtună solară va lovi pământul, blocând lumina soarelui în proporție de 90%, din cauza resturilor și prafului din spațiu.
nasa
Știrea asta a umblat pe internet zilele acestea, speriind populația. Însă, la fel ca tâmpenia că la McDonalds se folosește și carne de om în burger, ȘTIREA ESTE FALSĂ!

Nu haliți carne de om la McDonalds, nici nu vom rămâne în beznă. Învățați să căutați sștirile pe site-uri cunoscute, gen CNN. Nu, Stirileprotv.ro nu-s chiar OK, din moment ce și ei au pus botul la o știre d-asta prefabricată, cum mi s-a întâmplat și mie, ce-i drept, la faza cu ursul.

Era vorba că la sfârșitul lumii din 2012, oamenii de știință au arătat că Terra va fi lovită de-o furtună solară care va paraliza telecomunicațiile, distrugând orice urmă de electricitate pentru o vreme, vreo 3-4 luni. Acum, știrea cu benza se învârte tot în jurul unei furtuni solare.

De fapt, nimeni nu poate prezice furtunile solare, cu niciun fel de aparate, mai ales cu câteva luni înainte ca fenomenul să apară. Cel mai curând se pot prezice furtunile solare cu 18 ore în avans, atât. Până acolo am ajuns cu tehnologia.
Deci, dacă mai vedeți pe undeva că o furtună solară va face și va drege peste 2-3 luni, știrea e o gogoriță.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum să nu-ți faci reclamă!

Vand/schimb samsung galaxy ace are sticla la touchscreen craopata dar nui afecteaza cu nimic utilizarea touchscreen-ului si are probleme cu...

Foarte ocupat!

Zilele acestea sunt foarte ocupat, lucru ce s-a observat și pe blog. Articole mai rar, vizitatori la fel. Însă tot...

Rusoaice sexy de pe facebook!

Nu suntem numai noi românii mândri că avem gagici mișto. Iată mai jos dovada. Rusoaice sexy de pe facebook și...

Close