NE-AM CONTAMINAT NU DE COVID,CI DE CE MINTIM SI AM MINTIT!…

 

Nu demult, pe poarta unui spital din Timişoara,Spitalul Clinic Municipal de Urgență (cunoscut si sub numele de Clinicile Noi) care pana la acea data nu a raportat niciun deces, au ieşit in „containerul COVID-19”13 sicrie sigilate,intrucat medicii au suspectat că aceşti fosti pacienţi puteau fi infectaţi. Dar,din cate se preciza(inclusiv pe net)in raportările oficiale, spitalul nu figurează însă cu niciun deces din cauza noului coronavirus!,,Chiar dacă testele au fost negative, testele pot greși, eu am încredere în colegii mei și în CT-ul pulmonar”,afirma Șefa Serviciului de Anatomie Patologică, conf. dr. Flavia Baderca. Tot la acest spital, a fost adus cu ambulanţa,Radu,in varsta de 48 de ani, diagnosticat în februarie cu limfom non Hodgkin (cancer limfatic), stadiul IV, o boală extrem de gravă.R,unul dintre cele 13 cazuri ,sus amintie, de la Spitalul din Timișoara, în care există diferențe între testele COVID-19, negative, și faptul că decedaților li s-a aplicat procedura de înmormântare… COVID! De ce?Pentru ca…„Sunt tarife mai mari pentru cei decedaţi cu COVID”, explică pentru Libertatea Cosmin Bocşan, patronul firmei Funeralia Timişoara. „Am fost obligaţi să mărim tarifele, ca să acoperim consumabilele pentru angajaţi: combinezoane, mănuşi, măşti, viziere. Plus că ei primesc şi un spor de risc.”!?
Asadar,presupun ca nu prea conteaza boala si cauza mortii,ci-din cate o stim cu totii-dezinformarea,castigul si minciuna.
,, Oare nu cumva ar fi mai usor sa ganditi inainte sa dati cu presupusul? Sunteti mai rau ca idiotii(n.n.cam prea tare spus) din media si va dati cu parerea in necunostinta de cauza”,scria si ni se adresa pe net,dl.Ionut Staff.Le este interzis prin lege sa faca asta pentru a se centraliza toate cifrele si oferite de o singura sursa, nu de fiecare in parte.Dar, e mai usor sa ne dam cu parerea. Orice, in momentul asta, e o teorie a conspiratie”.
,, Era de așteptat că este o mare big minciuna, dracui crede”(Gabriela Măluțan); ,,Adresați va presei cu acest subiect,deoarece mass media e bau bau,știrile de senzație se caută si manipularea e prezenta peste tot!(Titiana Visovan) ;,, Exact . Atunci presa de unde stie despre atatea cazuri si decese si numarul lor ?”(George Dumitru);,,Unde credeti voi ca trăiți? Si ce drepturi mai vreti voi când toatăconducerea din Europa dorește limitarea drepturilor omului.”(Lumi Vidican) ;,,Asta trebuie sa dea foarte mult de gândit . Este din ce in ce mai clar ca totul a fost o mare conspiratie , din care unii sa profite gras sărăcind-ui pe alții . Au izbucnit deja scandaluri mari în mai multe țări din UE șu SUA.Sper sa iasa adevarul la iveala , anume ca nu se moare mai mult de covid decat de orice viroza sau gripa si sper ca un tribunal international sa le puna catuse tuturor conspiratorilor , in frunte cu Bil Gates ( pe care l-am admirat enorm , dar m-a dezamagit tot enorm cu ce am citit despre el in ultimii ani . Probabil ca genialitatea duce in final la nebunie ) . In plus mai sper ca vinovatii sa plateasca daune tuturor țarilor si popoarelor carora le-au facut vraiște economiile și viețile . (Smaranda Ionescu); ,,Castiga bani grei europeni pe spatele prostilor care sufera stand acasa izolati si unii in 75 la suta si cind ne gandim ca mai mult e propaganda politica iar virusul asta e ceva simplu ,ca orice raceala.”(Gicâ Ursache)
Oare mai poti sa spui ceva?!Dar,pentru orice curios si o lamurire-n plus,va invit acum,la final,sa cititi si cele de mai jos….

..

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Livrare flori Bucuresti, alaturi de buchete inedite de trandafiri

Industria cadourilor si a florilor a evoluat odata cu industria societatii iar astfel toata aceasta industrie a evoluat si avansat...

Star Trek beyond

Filmul pe care vi-l recomand azi este multașteptatul Star Trek Beyond. Tradus la noi Star Trek - Dincolo de infinit....

Nu dați bani pe jucării, luați palincă la copii!

Eram mic, să fi avut vreo 6-7 ani. Mă plimbam pe malul mării cu părinții, mai către după amiaza asa....

Close