Ne distram când eram copii!

Nu pot spune că am fost la prea multe petreceri în viața mea, însă cele la care am fost, cu siguranță au fost memorabile. Cea mai impresionantă petrecere la care am mers a fost și prima, nu știu dacă aveam mai mult de 10 ani, însă a fost ceva cu totul deosebit.
Totul a început cu o invitație de la un coleg de clasă. Era genul acela mai cunoscut prin școală, se făcea auzit destul de ușor, față de ceilalți și de mine, care eram mai copilăroși și timizi. Chiar m-a impresionat faptul că m-a invitat, nu m-aș fi așteptat, ținând cont că nu eram cei mai buni prieteni. Nici măcar nu vorbeam prea mult. Majoritatea discuțiilor dintre noi erau legate de tema la matematică.
copii

Prima oară am crezut că a invitat pe toată lumea, dar nu a fost așa, el a ales câteva persoane. Nu îmi pot explica de ce m-a invitat nici acum, dar acea petrecere ne-a făcut să vorbim mai mult. Nu mă refer la faptul că îmi cerea tema la română și geografie, pe lângă cea de matematică, ci am ieșit mai des pe-afară împreună. Așa era pe vremea aia, se ieșea, nu aveam calculatoare să stăm legași cu ochii în monitoare sau tablete.
Petrecerea era mai mult o aniversare, la un restaurant select din oraș, unde nu își permite oricine să meargă. Ca la orice aniversare, a apărut problema cadoului, dar cum nu îl cunoșteam prea bine, am decis destul de repede să îi ofer niște bănuți. Cred că a fost prima oară când am oferit asta cuiva. Știam că are colecții de timbre, deci i-a mers la suflet cadoul meu.

Petrecerea a avut loc de după amiază până seara târziu. Nu s-au întins până noaptea, pentru că eram mici, oricum toți eram foarte obosiți pe când s-a terminat. A fost mâncare, băuturi și o grămadă de distracții. Mâncarea a fost foarte bună, a fost pentru toate gusturile. De la pizza, la burgeri și mâncare gâtită. Nu îmi amintesc o prea mare înghesuiala la mâncarea gătită, dar a avut și ea un oarecare succes. Sucurile erau de toate felurile, muzica la alegere, a fost și karaoke pentru cine dorea să încerce. Mi-a plăcut foarte mult să îmi aud o parte dintre colegi cântând. Mi-am dat seama că se poate cânta și mai rău decât o fac eu.

Părinții lui, mai cu bani, au apelat la o firmă de organizari de petreceri pentru copii. Au venit si niște clovni (pe vremea aceea ceva nemaivăzut), ne amuzau, ne dădeau baloane în diferite forme, ne plăcea foarte mult. O dată ce a venit tortul, a venit și șampania. Asta pot să spun că nu mi-a plăcut. Deși era pentru copii, nu avea un gust prea bun, am combinat-o cu Cola. Un coleg a mai pus câteva sucuri în ea și ne amuzam de ceilalți cum se strâmbă la șampanie și noi o bem cu o asemenea ușurință. Nu a trecut mult și ni s-a făcut rău, dar asta e o altă poveste. Contează câ ne-a trecut în scurt timp și am putut continua să ne distrăm.
A fost o experiență memorabilă. Colegul a avut grijă să avem tot ce e necesar ca să ne facă să ne simțim bine. De atunci toate petrecere la care am mers, le-am comparat cu aceasta. Nu cred că am mai fost la vreuna la care să mă simt atât de bine. Poate că acum dacă aș merge la una de acel gen, aș avea o părere diferită, dar numai datorită faptului că nu mai sunt micuț. A fost cea mai tare petrecere de copii la care am fost!

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.