Nebunia Black friday și la anvelope!

De vreo 2 ani parcă și România a fost cuprinsă de nebunia asta cu Black Friday. Zeci de mii de produse cu reduceri de până 90% din prețul inițial. Adică dacă o lumânare parfumată era 10 lei, acum îți iei 10 lumânări cu 10 lei. Ce faci cu atâtea? Dai foc la casă! Sau le păstrezi, te țin alea și 2 ani dacă le folosești în mod chibzuit.
Dar, după cum ziceam zilele trecute, revin la “problema” mea cu anvelopele de iarnă, de vară, de munte, de mare, de vulcan și de ghețuș.
Acum cu noile reguli, îți trebuie 8 roți. De fapt, ți se cere să ai 8 anvelope. Și lumea face cozi imense pentru a-și schimba de 2 ori pe an încălțările la mașină. Și mă întrebam eu dacă nu-i mai simplu să-ți iei niște roți noi. Jante echipate cu anvelope de iarnă, pe lângă jantele pe care le ai deja. Și-ți schimbi tu roțile de două ori pe an. Decât să dai 40-50 lei per schimbare de anvelope, mai bine dai 10 lei pe câteva beri, iei un prieten și schimbați șinguri roțile.
Însă rămăsese în stadiul de idee, deoarece jantele costă o grămadă de bani.
Până la Black Friday însă!

jante-avusAcum am găsit jante noi nouțe la 220 lei bucata! Ce ziceam eu că luați la mâna a doua cu 300 lei! Uite ce înseamnă Black Friday! Afacere făcută cu cap!
Nu-i bai, găsisem jante și cu 92 de lei, însă și astea-s cu diametru, cu nebunii. Cred că alea de 13, Dumnezeu știe ce-o fi ăla, (probabil 13 înci diametrul) sunt pemtru mașinuțe de genul Tico, Matiz, Spark sau mini, micro… Mercedesul ăla cu 2 uși… Smart!

Îmi plac reducerile astea de Black Friday. Încă aștept să văd reduceri de 80% la TV-uri și plăci video. Știți cum cumpăr? cu sacoșe d-alea de rafie, mari, de neam prost!

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.