Niciodată să nu contrazici o femeie!

Cineva a spus o butadă foarte nimerită și la noi: “Niciodată să nu contrazici o femeie! O s-o facă ea singură…” Așa și doamna mea: câteodată, îmi spune că era mai bine să nu facă atâtea cumpărături. Nu de alta, dar nu mai avem bani și văzuse alt obiect de îmbrăcăminte sau de încălțăminte pe care l-ar fi dorit în garderoba ei.

Soția mea compară produsele de același fel de pe internet și se axează pe câte magazine care au marfă de calitate la prețuri convenabile. Când vrea să cumpere ceva, știe de unde să comande. Debaraua noastră e plină de pantofi de dama. În ciuda acestui fapt, doamna mea se plânge că n-are ce încălța.

În tot cazul, pusese ochii pe niște încălțări de care se îndrăgostise iremediabil. Trebuia să fie ale ei. Niciodată n-am împiedicat-o să-și satisfacă vreun moft, cum ar fi o nouă perechi de pantofi. Starea ei de spirit depindea prea mult de asta pentru a încerca să protestez. Mai prost era când constata mai apoi că n-are exact geanta cu care să se asorteze, așa încât urma o altă cheltuială.

A căutat pe laptop tredaffair.ro, un magazin online de încălțăminte de damă recomandat de o colegă de serviciu, unde a intrat în categoria Sandale. Soția mea auzise că aici există tot timpul o gamă largă de încălțări în trend, iar dacă dorește noutăți, trebuia să viziteze magazinul. În această categorie intră sandale cu talpă joasă, sandale cu toc și saboți.

După ce a studiat articolele existente în oferta magazinului, doamna mea și-a ales o pereche de Sandale Rosii Malta, despre care spune că sunt splendide. Denumirea a indus-o în eroare, crezând că sunt produse în Malta. De fapt, sandalele au fost confecționate în Brazilia!

Sunt din piele naturală de calitate, având închidere ajustabilă și curele multiple, pe care sunt aplicate ținte cu aspect metalic. Talpa este din cauciuc ușor și rezistent cu grosimea de 4 cm. Consoarta mea m-a asigurat că sunt extrem de ușoare și confortabile. Prețul lor normal ar fi trebuit să fie 549 de lei, dar soția mea e norocoasă: au un preț special, de doar 389 de lei!

Magazinul online Trend Affair oferă o gamă variată de incaltaminte dama, pantofi dama, sandale dama, ghete dama, balerini. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 390 de lei. Plata se face ramburs sau prin card bancar. Eventualul retur este gratuit timp de 30 de zile de la primirea comenzii.

Dar numai o pereche de sandale parcă n-ar fi de ajuns pentru soția mea și am primit sugestia de a-i face cadou, cu prima ocazie, o pereche de Balerini cu Tinte foarte confortabili. Sunt negri, confecționați în Italia din piele întoarsă, cu ținte care par a fi metalice. Au două închideri ajustabile cu catarame metalice și talpa din piele. Sunt ideali pentru vară (“Parcă n-aș avea nimic în picioare”, afirmă soția mea) și costă 229 de lei.  

Mi-am notat datele de contact ale firmei: SC BARNISSIMA SRL – Str. Penes Curcanul, nr. 19, loc. Sebes, jud. Alba. Telefon: +40 730 634 242, info@trendaffair.ro, program: Luni-Vineri: 9-18.

Și dacă tot a ajuns la trendaffair.ro, doamna mea a căutat și niște pantofi închiși, eleganți. Și, bineînțeles, a găsit și cu talpa joasă, și cu toc. Au atras-o niște Pantofi Negri Toc eleganți, fabricați în Italia, din piele de calitate . Pantofii au vârful rotunjit și tocul pătrat, înalt de 8,5 cm, pe care sunt aplicate mici ținte metalice de diferite culori. Prețul lor este de 299 de lei.

Uite așa am aflat că actualmente sunt în vogă țintele metalice aplicate pe încălțările de damă.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.