NOI SI SEMNIFICATIVE PROTESTE IMPOTRIVA CELOR CARE NE CONDUC.OARE SPRE CE?!…

Dupa ce, cu o zi in urma numerosi bucuresteni, protestatari impotriva faradelegilor actualei puteri, se opusesera energic instalarii Targului de colinde si traditii propus de primarita Gabriela Firea, Duminica seara manifestantii au ocupat, din nou, Piata Victoriei.

Este, se poate spune, al doilea “moment european” organizat si desfasurat in Capitala, dupa cel de la inceput de an. Pentru a-l marca, ei au intins in fata cladirii Executivului, un steag mare al Uniunii Europene si au scandat, pasnic si civilizat, dar si cu toata convingerea, impotriva incalcarii legilor tarii, furtului si coruptiei organizate, dar mai ales, impotriva actualei guvernari si a presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului.

“Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta”
“Nu mai vrem sa fim condusi de hoti”
“Rezistam, nu cedam”
“Dragnea la puscarie”

Iata doar cateva din scandarile protestatarilor, inscrise si pe numeroasele bannere. Din cate am aflat, asemenea manifestari, cu o participare numeroasa, au avut loc ieri, Duminica, si la Cluj, la Timisoara, Arad, Constanta, Oradea acolo unde, ca si-n Bucuresti, participantii au purtat si fluturat, alaturi de steagul Romaniei, drapelele Uniunii Europene si SUA. Si ca sa nu se lase mai prejos, lideri PSD-ului au anuntat contramanifestatii PSD-iste impotriva “statului paralel“!?

Nu pentru sustinerea lui Dragnea, zic ei, ci pentru programul de guvernare votat anul trecut de majoritatea (minoritatii, spun eu) romanilor! Este, sau va fi, cum spunea unul din liderii acestui partid, un mare miting… cerut de romani!? Comentariile sunt de prisos! Cert este ca, pe zi ce trece, romanii sunt tot mai dezbinati, raca si ura nejustificate, dar motivate de catre cei de la putere, se extinde si se accentueaza, ca si xenofobia, in detrimentul adevarului si progresului social.

P.S. Versurile reproduse intocmai, ale unui autor anonim reflecta, intr-o oarecare masura, saracia morala la care am ajuns! Cauzele le cunoastem cu totii.

Marcel Ciubotaru

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
FUFOrial – bucătărie

Cum toată lumea a cerut în mod express un FUFOrial de bucătărie, spănăcelul vă face pe plac. Azi învăţăm cum...

De azi avem wireless gratis la moaște!

În Odessa, Ucraina, statuia lui Lenin a fost transformată în Darth Vader. Sculptorul Alexander Milov a reușit acestă transformare, acum...

Revelion 2014 în Londra. Dezmăț, capete sparte și un mort.

Peste 100 de persoane au fost arestate ieri dimineață în Londra, majoritatea fiind trecute bine peste limita de 0,8 la...

Close