Noile taxiuri romanesti!

Am vazut ceva pe un taxi, nu stiu daca mai multi dintre ei si-or fi pus asta, insa e al naibii de comic. Poza mai jos.

Bun, pe langa stupizenia gestului, sa vedem ce mai e de comentat despre comportamentul “birjaresc” al taximetristilor. faptul ca nu se asigura cand ies sau intra pe stradute, e la ordinea zilei. Faptul ca au tot timpul gura mare ca e dreptul lor din nastere de-a circula singuri si nestingheriti pe strada? Cunoscut. Parca am mai vazut asta undeva.

Ah, da. La restul de cocalari din trafic. Aia care asculta manele cat cuprinde, sunt din ce in ce mai nesimtiti si mai idioti, fara sa stie sa scrie, dar au carnet.

Asadar, daca noile taxiuri vor fi BMW-uri ruginite, cu volan pe dreapta, inmatriculate “pa Anglea” sau Bulgaria, nu m-ar mira nimic. Dar parca-n alte orase din romania am vazut taxiuri alte masini in afara de Logan sau maxim Skoda. Parca am mai vazut un 1310 taxi in Bacau? Si de acum cateva luni filmarea.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Să-mi beliți mielu’, domnule Băsescu

"Să-mi beliți mielu', domnule Băsescu". Toată lumea rămăsese cu gura căscată mai ceva ca la filmele cu hermafrodiți. Indignarea era...

Cum se fac… blugii?

"Blugii" sunt probabil cei mai răspândiți pantaloni. Istoria lor începe acum 150 de ani, însă nu ne vom ocupa de...

Sony Xperia XZ2 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

Bucuresti, 23 martie 2018 – Sony Xperia XZ2, cel mai nou terminal al producatorului japonez, este disponibil pentru precomanda pentru...

Close