Nou erou spănăcesc

Frați bloggeri și surori bloggerițe!
STOP!
Luminăția sa Spanaceus Universalus cel Frumos Întâiul are nevoie de ajutorul vostru.
STOP!
Luați loc aici lângă mine. Ioane, trage niște scaune să ia loc oamenii ăștia.

Nu n-am înnebunit, am nevoie de ajutor. Vreau să găsesc un nou erou spănăcesc.
Un nene/ femelă/ animal/ extraterestru. obiect(?!) care să fie un nou erou aici pe blog. Adică să apară într-o serie nouă de aventuri și isprăvi demne de câteva șuturi în gură. Ca pe vremea minelilor: “Ai bă că le-am dat niște capete-n bocanci de nu mai știe de ei”.

Cum a fost serialul cu Șerpălău, acest copil din popor cu șarpele mare.
Mai am serialul cu Echipajul Bourul care iar se află în stază. Trebuie să-i fac un ultim episod apoi coliva. Să-l îngropăm în negura interneturlui, în gaura neagră 2.1. Zic .1 așa de ciumeg. De ce numa 2.0? A ajuns bluștuțu la 3 și ceva, aproape 4, ca și G-ul (nu punctul!), și noi tot pe 2.0 rămăsărăm setați.

Am stat de mi-am scremut mintea printre frunzele verzi și crețe. Și-am scos 5 personaje demne de luat în seamă. Așadar am nevoie să votați noul erou spănăcesc.
la finalul prezentărilor de rigoare va fi un poll, valabil până la sfârșitul lunii. În caz că vor fi egalități, se va prelungi perioada pollului cu o săptămână.

Bulea Fluierătorul.
Un flăcău fără vârstă, mare gagigar și înțelept al străzii. Se descurcă în orice situație, cu toate că-un unele cazuri în care și un copil de 4 ani s-ar descurca, el dă chix ca Obama la mal, eșuează lamentabil. Nu întotdeauna, ci doar când i se scoală… părul în cap după ce vede un film de groază.
Bulea este (va fi) acela la care puteți apela cu încredere când veți avea nevoie de vreo autorizație, de vreun produs din afară, cum ar fi bananele norvegiene sau cașcavalul indian.

Vanea Banditicul de coșmar.
Ruznac din fire, văr de-a 15,9-lea cu Ivan cel Groaznic (1530-1598 – am cătat pe gugăl!), acest erou va fi cel ce va face treburile împuțite, pe care nimeni nu le acceptă nici să-i umpli de aur sau de vânătăi.
Eroul va accepta fără să crâcnească orice misiune aparent imposibilă, pe care o va duce la bun sfârșit.
Nu se va duce însă să facă treburi d-astea foarte nasoale, cum ar fi dusul gunoiului, desfundatul WC-ului, sau Doamne ferește, să ceară scuze ibovnicei după ce-a caftit-o, fiind beat turtă. Aceste lucruri sunt mult sub demnitatea lui.

Zwârgolak din Rowendahhal.
Unii îl știu deja pe Zwârgolak, acest vârcolac sălbatic dar totuși prietenos cu femeile. În special cu asiaticele. Cuminte ca un mielușel dacă-i promiți jocuri video și componente de PC. Se enerveaază extrem de rapid, fiind în stare să facă praf în hruba în care sălășluiește de sute de ani. Eroul are ca motto “sunt în spatele tău”, ceea ce face orice copil sub 13 ani să fugă șușulindu-se pe el și orice femeie să țipe ca disperata, mai ceva ca-n filmele lui Hitchcock.
De obicei când lumea îl vede cu capsa pusă, ascunde femeile și copiii de urgență, deoarce știe că s-au cam scumpit sicriele.
Zwârgolak l-a bătut la șah pe Chuck Norris de 0.97 ori, acela fugind ca un laș înainte de mat. De asemenea l-a putut înjura în față pe Generalul Lee, care a tăcut înghițind în sec gălușca de ciment și fier forjat.

Femboata de oțel sârbesc.
De origine de pe plaiurile Dalmației, aceasta a fost creată chiar de Zwârgolak, în timp ce lucra part time la un fierar iscusit, Johhanus Yugoslavicus.
Poate lua orice formă de femeie, ba chiar putând zbura în cazuri extreme. Este un fel de golem de argilă foarte evoluat, dacă vreți. Va îndeplini aproape orice cerință a celui ce va rosti de trei ori parola. De două ori spusă normal, iar o dată de la coadă la cap. Asta în timp ce să dă peste cap de 5 ori bătând din palme. Atenție, parola este SLONGOȘLONGÂTOVICESCOVICI-8989989. Cine va putea să facă acest exercițiu al minții și trupului, va putea avea la puterile femboatei de oțel sârbesc. Dar numai pentru 48 de ore. Dacă în acest timp stăpânul Zwârgolak va avea nevoie de ea, o va chema. Nu dându-se peste cap… Ce naiba, doar are telecomandă specială, concepută de Nurplex.

Nurplex de pe Ghilimbișlâr.
Este un extraterestru simpatic. Știe la perfecție teorema lui Pitagora, cu toată că pe Ghilimbișlâr este greșită total. A ieșit campion regional la matematică în satul său, Ptiloșim X3. Este de culoare verzuie, pe care și-o poate schimba ca un cameleon la nevoie. Are corpul acoperit de fire, senzori și trazistori. Ba chiar în partea dorsală are 2 prize șuko!
Principala sa calitate este aceea de-a răspunde automat la aproape orice întrebare. Eroul Este extrem de inteligent, echivalentul său de inteligenșă pe Terra fiind la 901. IQ de 901!
Poate ajunge în orice colț al universului, într-un timp record, deoarece și-a luat motoretă Mobra Hoinar tunată. Tunată la el pe Ghilimbișlâr, nu pe Terra.

Așadar fraților, alegeți voi eroul preferat din aceștia 5. Cel care va ieși câștigător va beneficia de un desen. Văd eu dacă bag un concurs care-l va desena mai frumos sau îl voi face eu.

Start vot!

NOUL EROU SPĂNĂCESC VA FI...

View Results

Loading ... Loading ...

Comments

comments

21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Functiile speciale ale unei camere video auto

Probabil ca toti cei care stiu cat de utila este o camera video auto, ii cunosc deja functiile principale. Insa,...

Review Allview E3 Living

A venit și rândul lui Allview E3 Living pentru review. Telefonul, primit de la prietenii de la Weytech a venit...

Ceasuri pentru femei si barbati

Brasty.ro este magazinul indragit atat de femei, cat si de barbati, deoarece ofera produse de foarte buna calitate la preturi...

Close