Nu ești geniu prin alianță!

Dacă mă-ta, tac-tu, nevastă-ta, bărbată-tu, cățelul tău sau stră-stăbunica din partea mamei a fost geniu, asta nu înseamnă că și tu ești. Mai ales dacă nu-i nicio linie de sânge între voi.

E ca și cum ai zice ce actriță extraordinară este Grace Hightower. Cum, nu știți cine este duduia? Este o actiță genială, doar e măritată din 1997 cu Robert Deniro!

E ca și cum ai zice că Helena Deluvina Diakinoff este o pictoriță de geniu! Doar se știe că a fost măritată cu Salvatore Dali, deci și tablourile ei s-ar vinde cu mii de dolari bucata!

Și Barbara Anne Marie Wilhonnen Jacobs a fost o cântăreață de geniu, doar așa a ajuns cunoscut ca mare cântăreț bărba-su, un oarecare Roy Orbison.

De ce v-am spus astea de mai sus? Păi am apucat să aud și să mă încânt cu vocalizele minunate ale lui Yoko Ono. Vă rog, s-o ascultăm puțin pe această vedetă internațională a muzicii. Ce voce, ce prezență scenică… SUBLIM!


Via Bogdan Liviu

Așadar dragii mei, dacă v-ați tras-o de câteva ori, sau chiar o viață întreagă cu un cineva, asta nu înseamnă că și voi sunteți cineva. Nu că ar fi fost mare geniu muzical John Lennon, să fim bine înțeleși. Ăia au fost geniali împreună. În rest… praful și pulberea, au rămas doar cu numele, atât.
ono

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Filme vechi

Mi-am adus aminte de câteva filme vechi pe care le uitasem. Și-am luat seria de filme făcute după cărțile lui...

Interviu-Suki-Makoto

Hai să vă povestesc cum de-am luat un interviu comic unei... japoneze. Am ieşit azi afară să ajung la medicul...

DOAR DINAMO BUCURESTI

In aceasta seara, pe Arena Nationala, se va  disputa derby-ul (sau "il clasico", cum ii tot  spun unii ziaristi), de...

Close