Nu ești geniu prin alianță!

Dacă mă-ta, tac-tu, nevastă-ta, bărbată-tu, cățelul tău sau stră-stăbunica din partea mamei a fost geniu, asta nu înseamnă că și tu ești. Mai ales dacă nu-i nicio linie de sânge între voi.

E ca și cum ai zice ce actriță extraordinară este Grace Hightower. Cum, nu știți cine este duduia? Este o actiță genială, doar e măritată din 1997 cu Robert Deniro!

E ca și cum ai zice că Helena Deluvina Diakinoff este o pictoriță de geniu! Doar se știe că a fost măritată cu Salvatore Dali, deci și tablourile ei s-ar vinde cu mii de dolari bucata!

Și Barbara Anne Marie Wilhonnen Jacobs a fost o cântăreață de geniu, doar așa a ajuns cunoscut ca mare cântăreț bărba-su, un oarecare Roy Orbison.

De ce v-am spus astea de mai sus? Păi am apucat să aud și să mă încânt cu vocalizele minunate ale lui Yoko Ono. Vă rog, s-o ascultăm puțin pe această vedetă internațională a muzicii. Ce voce, ce prezență scenică… SUBLIM!


Via Bogdan Liviu

Așadar dragii mei, dacă v-ați tras-o de câteva ori, sau chiar o viață întreagă cu un cineva, asta nu înseamnă că și voi sunteți cineva. Nu că ar fi fost mare geniu muzical John Lennon, să fim bine înțeleși. Ăia au fost geniali împreună. În rest… praful și pulberea, au rămas doar cu numele, atât.
ono

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Căciulă stereo, numai la QuickMobile!

Potrivit QuickMobile, unul dintre cei mai mari specialiști în tehnologie din România, căciulile stereo, mănușile touchscreen sau bateriile rezistente la...

Off, căldurile astea…

Nu apuci să ieşi bine din casă că te izbeşte căldurica. Şi auzi pe moşii din faţa blocului "off, căldurile astea..."...

Cele mai bune negrese din lume!

Cine are poftă de prăjituri bune? Vă destăinui aici rețeta secretă de negrese a neveste-mii. Pe cuvânt, ies cele mai...

Close