Nu-mi plăcea iPhone…

Omul ăsta e așa schimbător și capricios… Și eu, contrat a tot ceea ce mi-am spus în viață, am ajuns să fiu câteodată așa. De exemplu, ultima “schimbare” a venit în privința iPhone.
Am avut iPhone 3GS. Nu că nu mi-a plăcut, ci l-am detestat. Nu pentru faptul că lumea își dădea aere că are iPhone, ci pentru simplul fapt că era un chin să ștergi agenda telefonică din el sau să copiezi muzică. Nu era așa simplu ca la alte telefoane, copy de pe calculator, paste în telefon. Nicidecum, toate fișierele trebuiau trecute prin iTunes, apoi “arse” în telefon. Zic arse deoarece le lua destul de mult să se copieze.
Pe vremea aceea aveam un Sony-Ericsson K850 și-mi lua 2 minute să copiez 512 mega de muzică îe cardul extern. La iPhone dura vreo 5 minute. Poate și din cauza calculatorului destul de slab, pe care instalasem iTunes, nu știu. Doar că din cauza acestei chestii nu mi-a plăcut deloc iPhone.

A apărut versiunea 4, mai drăguț (mi-a plăcut designul, sincer), însă, văzând ce preț are și la ce specificații deja depășite demult, mi-am zis că e numai pentru snobi. La fel și versiunea 5 și 5c, 5s și ce altele au mai fost.
Însă modelul 6s și 6s Plus mai ales, parcă am început să mă uit cu alți ochi la ele. Specificațiile tot în urmă au rămas, însă ecranul ăla face diferența. Nu știu cum e făcută tema, iconițele, luminozitatea, însă mă atrage. Atât de mult m-a atras încât acum, pe Allview x2 Soul am pus tema de iOS 9. Și dintr-o dată ecranul ăla slab de Allview a devenit mai viu, mai strălucitor, mai atrăgător.
iphone

Cât despre iPhone, am văzut cum se mișcă în aplicații. Mai rapid decât orice telefon pe care am pus mâna până acum. Bate Note 3-ul fără probleme. Nu mi-ar displăcea să am un 6s Plus, cu condiția ca accesul la muzică să fie mai facil ca la 3GS. Nu știu cum se face acum, nu m-am documentat pe tema asta. În plus, am spus în trecut că iPadul mi s-a părut cea mai bună tabletă pe care am pus mâna vreodată. Și ca să vedeți că nu sunt singurul care ți-a schimbat părerea, iată și filmulețul de mai jos:

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Numai filme proaste

N-am mai făcut joia cu filme de-o bucată bună de vreme. Asta deoarece am dat numai de filme proaste. În...

Dacă aș fi copil…

Dacă aș fi copil, mi-aș pune părinții la cheltuieli imense. Nu știți că nu-i chiar așa de ușor de crescut...

Pleacă Enel?

Am citit adineaori întâmplător că Enel își ia jucăriile și pleacă din România și Slovacia. Asta în urma scandalului cu...

Close