Nu toți motocicliștii sunt nenorociți!

Bandă de motocicliști. Când auzi asta mintea îți fuge către criminali odioși, care violează femei pe unde trec și ucid oameni și animale dintr-o plăcere bolnavă. Motociclistul este acel nemernic scelerat care taie calea mașinilor și pune în pericol siguranța tuturor. E ăla care ascultă, de obicei, muzică rock, stă tot timpul beat și drogat și aduce jertfe lui satan. Pentru că așa s-a obișnuit opinia publică să-i privească.
Sunt cazuri de criminali printre ei, la fel ca și-n rândul pietonilor sau șoferilor. Care șoferi pot lovi cu mașina un om pe trecerea de pietoni și să scape nevinovați pentru că au pe nu știu cine adânc înfipt în politică.

Însă motocicliștii au și suflet bun
. Sunt și ei oameni ca și noi. Văzusem acum vreo 20 de ani un documentar în care un vas petrolier se izbise de stânci și începuse să se reverse petrol în ocean. Nu știu dacă a fost Exxon Valdez sau altul. Erau echipe de voluntari care strângeau animalele pline de petrol și încercau să le salveze. Un grup de motocicliști, să fi fost vreo 20 de bucăți, s-au oprit și s-au apucat de muncă: au pus mâna pe păsările care se zbăteau între viață și moarte și le curățau. Un bărbos gras făcea respirație gură la cioc unui bâtlan care fusese alb, însă acum era o mogâldeață neagră. A reușit să-l aducă la viață. Am plâns atunci. Am ânțeles că filmele nu-ți arată adevărata față a oamenilor. Am înțeles că suntem influențați de mass-media fără să vrem.

Unde vreau să bat cu asta? Fix la filmulețul de mai jos:

O “bandă de motocicliști” – de fapt vreo 3-4 familii de prieteni călare pe motociclete, au ajuns pe Rarău. Unde, românul a stat la iarbă verde, a mâncat mici, a râgâit tone de bere și-au lăsat în urmă zeci de mizerii. Pentru că, știm cu toții că după ce ai burta plină de atâția mici cât ai băgat în tine, stropiți din belșug cu bere, nu merge deloc să te apuci să faci curățenie. Dracu a mai văzut așa ceva? Lasă că are grijă natura de gunoaiele pe care le lăsăm în urmă. Ce vină am eu dacă NU EXISTĂ COȘ DE GUNOI ÎN CREIERII MUNȚILOR?
Așa s-a gândit românul când a plecat mai departe, după ce-a tras câteva cadre în zare, stând în gunoaie până la glezne.

Nu-i nimic, au venit alții și-au făcut curat. Treabă foarte complicată și care cerea enorm de mult timp, 5 minute. Atât a durat. 5 minute să faci un foc unde să arunci gunoaiele. Și să strângi dozele și sticlele de bere.

bikeri

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.