NU VA TEMETI! FRICA VA FACE SCLAVI!…

,,Aceasta nu este o pandemie de coronavirus, ci o pandemie a spaimei, a fricii si dezolarii pentru resetarea lumii: de către „ei şi pentru „ei”!Dupa ce am reprodus acest prim pasaj dintr-un articol postat pe net, despre situatia actuala generata de coronavirus,voi continua cu o mărturisire:în ceea ce mă priveşte ,nu sunt îngrijorat de coronavirus şi de boala lui, Covid-19, . Mi-e teamă insa pentru ceilalţi. Mă dor suferinţele, neajunsurile, moartea lor. Dar mai tare mă uimeste si ma doare frica lor, panica lor,a celor care au dat si continua sa dea o alta conotatie acestei pandemii ce pare ca a inebunit intregul mapamond! Mi-e teamă pentru ce le face această frică. Şi mă doare pentru ei în perspectiva a ceea ce va fi după, a mult mai răului lumesc care e pregătit de mult. Acum e pus la lucru cu mare viteză şi uriaşe resurse, sub acoperirea acestei pandemii fabricate şi acestei isterii mondiale induse pe urmele ei.Tocmai de aceea, nu vă lăsaţi acoperiţi şi pătrunşi de această frică care paralizează raţiunea şi îngheaţă sentimentele noastre, relaţia noastră cu ceilalţi. Care ne-a fost transmisă cu o contagiune fără egal în biologic, sub masca mincinoasă, perfidă şi otrăvitoare a grijii pentru noi.
,,Nu vă temeţi pentru că exact asta urmăreşte duşmanul vostru şi hăitaşii lui şi câinii lui lansaţi pe urmele voastre pentru a vă înghesui către capcana fără scăpare-spune autorul(Paul G) articolul sus amintit.,, Ei vă vor speriaţi, terorizaţi, dezorientaţi şi pierduţi în disperarea în care vă credeţi părăsiţi, lipsiţi de alt ajutor. Pentru ca atunci când sunteţi cu disperarea la maxim să vină cu “grija”, “puterea” şi “soluţiile” lor şi voi să-i imploraţi să vă salveze. Uitând, sau neînţelegând, că sunt chiar cei care v-au adus în această stare.”

Desigur,spun si eu, în plan biologic, avem de-a face cu un duşman, mortal în anumite condiţii, care nu trebuie nesocotit. Aşa cum au făcut autorităţile de pretutindeni timp de peste 3 luni. Căci, cu foarte rare excepţii, cum ar fi( trebuie să recunoaştem) China, dar mai ales Coreea de Sud, a existat un element comun: eșecul lamentabil al autorităților de a preveni, de a lua măsurile potrivite, de a comunica.Deci,sa fiu bine inteles, nimeni,absolut nimeni ,nu trebuie să nesocotească măsurile preventive luate pana în acest moment ci,dimpotriva, să se concentreze pe ceea ce îi poate proteja pe ceilalţi de îmbolnăvire. Aceasta este si calea de a te proteja pe tine.Cu totii ne rugăm pentru oprirea virusului. Foarte bine! Cred însă că ar fi mult mai benefic să ne rugăm pentru oprirea a ceea ce se pregăteşte sub acoperirea virusului. Adică pentru ceea ce ne așteaptă dincolo de el. Chiar dacă acesta este doar un experiment, o repetiţie, putem fi oricând actorii altor repetiţii inclusv ai marelui spectacol final. La care vom ajunge deja epuizaţi, fără voinţă, gata să renunţăm la orice pentru a supravieţui; adică de a primi ceva de mâncare, un metru pătrat de adăpost,politisti care sa ne supravegheze etc.
Pana atunci ,aflu ca astazi Presedintele Iohanis , premierul si mai multi ministri au hotarat alte restrictii,,mai dure”,ce zic ei ca ar putea diminua,, cu ajutorul armatei”(?!) aceasta situatie. ,,Afară de aceste chestiuni, am convenit să folosim și Armata, pentru a gestiona mai bine situațiile create în teren. În acest fel, Armata va pune la dispoziție personal care va veni să suplimenteze forțele de ordine publică, Jandarmerie și Poliție”.Altfel fie spus,e vorba de o carantina totala!Dar nu pot să nu observi si nişte fracturi imense între comportamentul autorităţilor în acest caz şi în altele, mai grave din trecut şi din prezent. Între acest caz şi gripa din fiecare an, care ia sistematic sute de mii de vieţi – 110.000 în acest an. Între acest caz şi poziţia faţă de avorturi – pe numele corect, prunc-ucideri – 9,6 milioane în acest an, care sunt încurajate şi puternic finanţate. Între această dubioasă pandemie şi alte boli transmisibile – 3 milioane în acest an. Între acest caz şi multe alte probleme de sănătate cu mult mai multe victime pentru care nu se iau măsuri excepţionale, sunt neglijate sau chiar promovate.Totusi intreb:cum si-n ce fel va reusi armata sa ,,gestioneze mai bine situatia”?!!O sa traga cu tunul in virusul agresiv,o sa-l impuste sau ce mai stii ce!?Doar nu suntem in razboi,fratilor.Iar daca ,eventual,am fi (sa zic) intr-o asemenea nedorita situatie,ce-am mai face atunci?! Am apela la ajutorul… copiilor de la gradinite!?Zau,e de rasul lumii!Ca si restrictiile totale de circulatie pe timp de noapte!De ce,ne ataca coronavirusul?Alta explicatie nu cred ca exista…

Asa ca, pentru a ne păstra controlul asupra vieţii noastre, trebuie să aflăm adevărul adevarat. Pentru aceasta e nevoie să desluşim in liniste si-n pace,dar cu claritate, în noianul de informaţie, adesea parazitantă, cine si ce este acest CORONAVIRUS şi ce face el?! Apoi să vedem care sunt efectele lui asupra vieţii noastre, a lumii in general. Iar la final să înţelegem: DE CE? La ce foloseşte? Cui foloseşte? Unde se vrea să fim duşi?!Unii(si nu putini la numar)vorbesc deja de o ,,teroare mondială pentru nimic mai mult decât o viroză obișnuită în ambalaj politico-mediatic de apocalipsă? Un alt fel de 11 septembrie 2011? De ce?! “Nu-i de mirare ca,oripilati de tot ce se intampla, dar mai ales de STAREA DE URGENTA,f multi cetateni se intreaba: ,,masurile de preventie”,cica ,,venite in sprijinul populatiei” ,nu inflameaza si mai mult panica si isteria colectiva,grabindu-ne sfarsitul prin infometare si arestare la domiciliu?!
O serie de elemente din această isterie de proporţii cosmice, trezesc o fireasca suspiciune şi întăresc, la finalul unei analize, încredinţarea că s-ar parea sa asistăm la o punere în scenă de mari dimensiuni,a unei dictaturi militare(sau de alta natura) cu urmări încă greu de estimat şi în scopuri de loc onorabile…Realitatile ce vor urma,minunile ce le vom mai afla,sper sa ne edifice.Cu sau fara… ,,ajutorul armatei”!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Tot ce trebuie să ştiţi despre masajele terapeutice

Masajele terapeutice oferă o mulțime de beneficii: îmbunătățirea flexibilității, creșterea sistemelor circulatorii și reducerea riscului de rănire. Beneficiile sunt într-adevăr...

Vreau ce nu există

O temă nouă! Aia vreau. Tema actuală îmi face unele probleme... De o lună tot caut o temă care să...

MARIREA SI DECADEREA SPAIMEI DE CORONAVIRUS!…

Aceasta stare de lucruri pricinuita de coronavirus a fost si este una nebună, haotică și, pe alocuri, chiar absurdă.Era imposibil...

Close