NUNTA MARE, CA-N POVESTI!

Am o la fel de mare nelamurire, dragii mei! O nelamurire dar si-o intrebare.  Hai sa incep cu intrebarea, solicitandu-va in acelasi timp si o parere. Mai zlele trecute, pe la final de saptamana (am oroare de conceptul “weekend”) cum deschideai televizorul, dadeai peste nunta lui Mutu!

C-ai cam a treia la rand, n-are importanta, zic eu. Mai stii, poate sa urmeze si altele! Asta nu-i treaba mea. Pe mine insa (si poate si pe altii) m-au uimit, pur si simplu, grandoarea, opulenta exacerbata si mediatizata, tot peste normal, deci, in exces, a evenimenului! Prin imaginile oferite de mai toate tv-urile, am vazut si revazut ceva megalomanic, ceva mai ceva ca-n povesti, cu rude mari, imparatesti cum spune poetul!

Nu stiu ce fel de… rude au fost pe acolo si nici nu ma intereseaza, dar ma intreb: oare mai era cazul sa fie o asa mediatizare a opulentei exagerate tocmai intr-o tara saraca, cu-n popor sarac, cu oameni nevoiasi, multi lipsiti si de minimul de hrana si adapost?! Eu cred ca nu!

Stiti prea bine, cam cat castiga astazi, in medie, un roman care munceste cu mult peste 8 ore pe zi, cat de greu o duce majoritatea populatiei din tara noastra, de lipsurile si nevoile ce ne apasa mai la tot pasul si, comparand cu ce se vedea la nunta cu pricina, ramaneai… MUT!

Intrebarea acum: dvs.,cititorii acestor randuri, colaboratori sau nu ai blogului, ce spuneti? Ce parere aveti! Va solicit aceasta pentru a ma lamuri daca, eventual, ceea ce am vazut si gandit, coincide sau nu cu parerile si optica dumeavostra. Fostului mare fotbalist, numai bine si… casa de piatra!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Despicable me. Primul film 3D la care nu m-au durut ochii.

Am fost aseară să văd anavpremiera filmului de animație Despicable me - 2. A fost unul din filmele pe care...

Cel mai performant telefon din lume este românesc! Allview X1 Xtreme.

Și iată-ne ajunși în vârf. De ieri, deținem cel mai performant smartphone de pe piață. Noul Allview X1 Xtreme! Smartphoneul...

Despre fenomene supernaturale

Episodul 1 Am ajuns azi-noapte să citesc articlul ăsta de la bucuros. Aici fenomene supernaturale. Păpușa! Acolo, un nene, sau...

Close