O firmă care face angajări tot timpul

Anul trecut, Charm Studios a doborât record după record, în final obținând râvnitul premiu Best Emerging Live Cam Studio, în cadrul Live Cam Awards. În România, Charm Studios e liderul videochatului, datorită lanţului de studiouri pe care le deţine. Renumitul concern din care fac parte Manequeen, Allure şi Glam a raportat cea mai mare creştere anuală de venituri datorită grupului Charm Group, care are o vechime de 8 ani pe piaţă. Fiindcă vrea să se extindă continuu, Charm Studios este o firmă care face angajări tot timpul.

Charm Studios are standarde stricte prin care îşi alege viitoarele colaboratoare. Pentru un succes de durată, au nevoie de colege care să împărtășească aceleași valori şi care să aibă o motivație la fel de puternică. Acesta este motivul pentru care se acceptă la Charm Studios doar fete serioase, ambițioase, istețe, amabile, care știu să se respecte pe sine și pe ceilalți. Fără falsă modestie, cei de la Charm Studios spun oricând că acesta este cel mai profesionist studio de videochat din București.

Așadar, acest studio profesionist de videochat angajează fete garantează o mulţime de avantaje. Succesul fiecărui model este și succesul studioului. Aici, fiecare model este ajutat din primul moment să facă treabă bună și să câștige o mulțime de bani. lar acesta nu e un beneficiu pentru doar câteva luni. Cu tot ceea ce învață aici, un model poate avea o carieră extrem de profitabilă de ani de zile, în videochat.

Echipa reprezintă cheia succesului și aceasta funcționeză corect atunci când sunt respectați câţiva pași de către membrii acesteia: să comunice eficient, să aibă răbdare, să excludă sentimentele de superioritate și aroganță, să înțeleagă că munca fiecăruia e importantă, să rezolve conflictele intern și deschis, să aibă încredere reciprocă, să aibă obiective comune, să evite negativitatea, să-și stabilească exemple demne de urmat, să le arate respect celorlalți, mai ales când aceștia sunt deschiși să-i ajute şi, nu în ultimul rând, să fie oameni.
Charm Studios face parte din elita studiourilor din București, reuşind să ajungă aici pentru că funcționează după un sistem de management bine pus la punct. Pentru că pune un deosebit accent pe calitatea umană, selecția reprezintă un factor determinant în crearea unui bussines de succes.

De aceea au fost setate câteva condiții de angajare în videochat: vârsta între 18 și 35 de ani, fizic agreabil, cunoștințe cel puțin medii de limba engleză, abilități de a se pune în valoare, abilități de comunicare, încredere și respect față de sine, respectarea condițiilor de confidențialitate și seriozitate. Nu se angajează băieți şi/sau cupluri, după cum vedem la studiourile “de duzină”.
Charm Studios este cel mai mare studio din grupul cu acelaşi nume, Charm Group, alături de alte studiouri celebre din București: Manequeen, Allure și Glam.
Modelele au destule motive să aleagă această activitate: profesionalism desăvârșit, câștiguri mari, care pot varia în funcție de fiecare model, de timpul și dedicația pe care le oferă acestei activități. La studioul Charm Studios modelele de videochat câștigă între 500 și 20.000 de dolari pe lună. Comisionul modelului variază în funcție de performanțele sale.
sexy-girl

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.