O idee pentru numerele de înmatriculare

După toată nebunia cu numerele de înmatriculare preferențiale din suedia și alte țări membe UE, mi-am dat seama de o chestie. Și nu are nimic de-a face cu politica sau România, ci cu fiecare țară a Uniunii Europene. Ați văzut că absolut toate țările au pe plăcuțele de înmatriculare drapelul UE? Adică cercul de steluțe pe fond albastru.

Ceea ce nu e chiar corect, după părerea mea. Adică se deosebesc plăcuțele prin RO – Romania, Hu – Ungaria, Sk – Slovacia, BG – Bulgaria și așa mai departe. Dar drapelul este absolut la fel. De ce se acoperă identitatea ca țară? Înainte de UE fiecare țară avea drapelul ei pe plăcuțe. Acum de ce nu se mai poate?

Și mi-a venit o idee să împăcăm și capra și varza. Și steagul UE și cel național. Într-unul adică. Steluțele UE în formă de cerc, iar în mijloc steagul fiecărei țări. Și m-am apucat să fac asta pentru câteva țări membre UE. Vedeți mai jos ce-a ieșit.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
XENOFOBIA-IN DIVERSE IPOSTAZE!…

Conceptul de XENOFOBIE este astăzi tot mai des intalnit, fie în mass-media fie chiar în viața de zi cu zi....

DE LA O FUGA RUSINOASA, LA SCUMPIRI CE TOT SE-NGROASA!

    Acum, spre exemplu, in Capitala, mielul (atat de cautat) se vinde cu 30 de lei kilogramul, ceea ce...

CE-A FOST MAI INTAI: OUL SAU GAINA?!

  Toata lumea s-a confruntat cu aceasta întrebare de-a lungul vietii, însa raspunsul stiintific nu este la fel de raspândit....

Close