O lume din ce în ce mai obosită are nevoie de un remediu

Într-o societate din ce în ce mai obosită, și stresată, este nevoie de un remediu bun. Și cum pe vremuri nu existau toate chimicalele cu care ne îndoapă acum mafia medicamentelor, e nevoie de un remediu natural. Doar că atunci când vorbim despre masajul erotic, dintr-o dată, românul devine pudibond. 

Știe doar ce-a auzit la “telefonul fără fir” și tratează automat orice studio de masaj erotic la nivelul unui bordel clandestin, situat în spatele unei spălătorii auto, pe un teren viran plin de gunoaie. Și pentru a scăpa de această mentalitate, cei de la Artemis ne vin în ajutor.

Toate maseuzele noastre sunt special alese pentru frumusețea și farmecul lor, și cel mai important pentru entuziasmul lor pentru masaj erotic și servicii de 5 stele pentru clienți. Ele sunt gata să vină să te viziteze acum, și să îți ofere o experiență de masaj cum nu ai mai avut vreodată. Masajele noastre sunt realizate doar cu ulei de masaj. Imaginează-ți ce delicii senzuale te așteaptă … pentru că meriți un final fericit.

Și cei de la Artemis ne mai spun ceva de care noi, profanii habar nu aveam. Există masaj erotic în funcție de starea pe care o ai. Poate trata atât oboseala de zi cu zi, cât și depresia. Masajul tantric se concentrează pe punctele energetice ale organismului fiecăruia. Este o tehnică veche, de o complexitate ridicată. De aceea, masajul trebuie executat de un model profesionist, pentru a trata depresia, nu pentru a o ascunde pentru o scurtă perioadă de timp.

Acest tip de mesaj tantric implică și monitorizarea și controlul respirației. Ceva ce ar fi trebuit, în mod normal, să fim învățați și noi, din școală. Zic “și noi”, deoarece controlul respirației se predă în școlile asiatice. De aceea unii atleți asiatici pot urca pe munți fără să obosească, în timp de ce noi ne oprim la primul luminiș, frânți de oboseală, gândindu-ne la cât de bun ar fi fost atunci o țap de bere și 5 mici…

Pentru un masaj erotic de calitate, Artemis folosește uleiul de argan. Acesta hrănește și hidratează pielea uscată și protejează împotriva infecțiilor, protejează pielea de la alergeni care pot provoca mâncărimi, reglează producția de sebum pentru a menține uleiurile naturale ale pielii la un nivel normal. Utilizat regulat pielea nu va mai avea un aspect uleios.

Pentru un masaj erotic de calitate, se va masa zona umerilor, abdomenul și brațele, fiind astfel stimulați toți centrii nervoși. În acest timp, lumina difuză și aromele îmbătătoare ale uleiurilor vor favoriza o respirație corectă, liniștitoare.

Dacă masajul este realizat la nivel înalt, relaxarea se va simți pe toate planurile, fizic, mental și spiritual. Scopul final al unui masaj de calitate este eliminarea inhibițiilor, iar urmarea va fi creșterea încrederii în sine. Această problemă se dovedește a fi sursa celor mai multe afecțiuni psihice.

Cunoașterea propriului organism și a modului de gândire elimină timiditatea și subestimarea sinelui. De multe ori, pentru a te redescoperi ca persoană este nevoie de doar un impuls

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Animalele de casă mănâncă mai bine decât noi?

Discutam cu un prieten, mare iubitor de animale, ca şi mine, care mi-a spus, mai în glumă, mai în serios,...

Meseria mea e cea mai mișto!

Dacă faceți parte din generația maxim 90, veți ști despre ce vorbesc. Pe vremea aceea, profesorii puneau suflet în ceea...

Vând pișu!

Gata, știu cum voi face o groază de bani. Voi vinde pișu! Nu-mi săriți în cap că-i o prostie, că...

Close