O metodă elegantă de tortură?

După ce-am următit Person of Interest și Blacklist, am observat fel de fel de metode de tortură, mai mult sau mai puțin ortodoxe. A, precum erorile cu ruptul degetelor mari când e omul în cătușe. DACĂ-I RUPI DEGETUL MARE, ÎȘI POATE SCOATE MÂNA DIN CĂTUȘE!
Cel puțin asta am văzut-o în vreo 5-6 filme până acum, plus 3 seriale. Deci, o iau de bună, nu mă apuc să-mi rup degetele mari. Prefer să stau în cătușe!
Apoi am văzut metode idioate, cu smulsul unghiilor sau prosopul ud pe față. Însă există și-o metodă elegantă de tortură? Ei bine, da!

Se numește uleiul esențial de cimbru. Pui o picătură în ureche și ăla ești! Există fel de fel de uleiuri aromatice, însă cel mai tare e cel de cimbru. arde ăla pielea mai ceva ca varul. De fapt, nu vatămă cu nimic epiderma, ci doar încălzește locul. Cine nu mă crede pe cuvânt, îi invit să-și umezească detetul în ulei d-ăsta (cu foarte puțin) și să se scarpine în ureche. Sau, după plăceri (na, unii preferă BDSM-ul), în alte cavități. Nu există leac pentru asta. Va trebui să spălați urechea cu apă caldă și săpun, sau să suferiți. Culmea e că uleiul ăla e bun la răceală. Nu de puține ori îmi era foarte frig la urechi. Cu un băț de ureche puțin umezit cu ulei de cimbru masam urechea.

Și ca o curiozitate, am zis că dacă tot te încălzește în halul ăsta, pe rană te va aduce în pragul disperării. Așa că, după ce-am reușit să mă tai la genunchi, am pus ulei, pregătindu-mă să urlu de usturime. Însă, nimic! Nu am simțit absolut nimic. Nici usturime, nici durere. Și era rană adâncă, lată. Nu voi minți să declar că a grăbit vindecarea, însă nu a dăunat cu nimic rănii.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
First, some jokes

So, after the Brutal Gamer, and yesterday, the fighting Săcelean told me to write down some FUBAR posts in english,...

Culmea zgârceniei? Să-ți repari singur căștile?

Erau vremuri în care ascultam muzică mai tot timpul. Eu nu mă jucam pe telefon (cu toate că acel ecran...

Avantajele unui acoperiș din tablă fălțuită

Atunci când cauți tablă de acoperiș ar fi bine să te informezi suficient de bine asupra materialelor existente pe piață...

Close