O metodă elegantă de tortură?

După ce-am următit Person of Interest și Blacklist, am observat fel de fel de metode de tortură, mai mult sau mai puțin ortodoxe. A, precum erorile cu ruptul degetelor mari când e omul în cătușe. DACĂ-I RUPI DEGETUL MARE, ÎȘI POATE SCOATE MÂNA DIN CĂTUȘE!
Cel puțin asta am văzut-o în vreo 5-6 filme până acum, plus 3 seriale. Deci, o iau de bună, nu mă apuc să-mi rup degetele mari. Prefer să stau în cătușe!
Apoi am văzut metode idioate, cu smulsul unghiilor sau prosopul ud pe față. Însă există și-o metodă elegantă de tortură? Ei bine, da!

Se numește uleiul esențial de cimbru. Pui o picătură în ureche și ăla ești! Există fel de fel de uleiuri aromatice, însă cel mai tare e cel de cimbru. arde ăla pielea mai ceva ca varul. De fapt, nu vatămă cu nimic epiderma, ci doar încălzește locul. Cine nu mă crede pe cuvânt, îi invit să-și umezească detetul în ulei d-ăsta (cu foarte puțin) și să se scarpine în ureche. Sau, după plăceri (na, unii preferă BDSM-ul), în alte cavități. Nu există leac pentru asta. Va trebui să spălați urechea cu apă caldă și săpun, sau să suferiți. Culmea e că uleiul ăla e bun la răceală. Nu de puține ori îmi era foarte frig la urechi. Cu un băț de ureche puțin umezit cu ulei de cimbru masam urechea.

Și ca o curiozitate, am zis că dacă tot te încălzește în halul ăsta, pe rană te va aduce în pragul disperării. Așa că, după ce-am reușit să mă tai la genunchi, am pus ulei, pregătindu-mă să urlu de usturime. Însă, nimic! Nu am simțit absolut nimic. Nici usturime, nici durere. Și era rană adâncă, lată. Nu voi minți să declar că a grăbit vindecarea, însă nu a dăunat cu nimic rănii.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Despre bloggerii mei!

Aici Spanacul îşi va vărsa călimara de cerneală simpatică pentru a discuta niţel în câteva cuvinţele despre toţi bloggerii lui....

Cel mai tâmpit articol

Cred că azi am citit unul dintre cele mai proaste articole. Articol de genul ăla care vrea să-ți prezinte ceva,...

Berarul inventiv

Beți bere, da? Și câteodată e puțin doar juma de litru. Dar vă ajută berarul inventiv la asta. Luați bere...

Close