O Unitate Protejata poate schimba viata unei persoane cu dizabilitati

Ii vedem zilnic trecand pe langa noi. De multe ori ne uitam la ei cu mila, insa ei sunt oameni absolut normali, de multe ori independenti, oameni care se bucura de viata. E vorba despre oamenii care au diferite dizabilitati.

Persoanele cu dizabilitati intampina deseori tot felul de probleme si incearca sa treaca peste ele demne si cu fruntea sus. Printre cele mai intalnite probleme se numara si problema unui loc de munca.

Din fericire, se vede o schimbare in bine din ce in ce mai mult in aceasta privinta. Persoanele cu dizabilitati sunt angajate din ce in ce mai frecvent si exista chiar si Unitati Protejate care se ocupa de incadrarea pe piata muncii a acestor persoane.

O Unitate Protejata este o companie care are in randul angajatilor cel putin 30% persoane cu dizabilitati. Aceste persoane isi desfasoara activitatea in conditii normale si sunt angajate pe posturi care sa le permita sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii.

In Romania nu exista foarte multe astfel de Unitati Protejate, insa, vestea buna e ca numarul lor este in crestere. O Unitate Protejata este Compania DDD. Aceasta companie ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, servicii obligatoorii in orice companie. Si, daca tot am aminiti de servicii obligatorii, nu uita ca legea iti impune, in cazul in care ai peste 50 de angajati, sa ai cel putin 4% persoane cu dizabilitati. Daca nu indeplinesti aceasta conditie, trebuie fie sa platesti in fiecare luna o anumita suma catre bugetul de stat, fie sa achizitionezi produse si servicii de la o Unitate Protejata.

Colaborarea cu DDD i-ar putea fi de mare folos firmei tale. Daca nu ai tu o companie, dar lucrezi intr-o firma care nu are angajate persoane cu dizabilitati si nu are nici un contract cu o Unitate Protejata, informeaza-ti superiorii de existenta unei astfel de variante. Ea este benefica atat pentru companie, cat si pentru persoanele cu dizabilitati. Cu cat firmele vor apela mai mult la Unitatile Protejate, cu atat persoanele cu dizabilitati isi vor gasi mai usor de munca.

Compania DDD este singura firma deratizare autorizata DDD si Unitate Protejata din Romania. Ea lucreaza cu solutii de cea mai buna calitate si cu persoane competente. Persoanele cu dizabilitati care sunt angajate la compania DDD sunt atent selectate cu ajutorul Fundatiei Motivation Romania.

Daca vrei sa dai o mana de ajutor sau daca vrei sa afli mai multe detalii despre o Unitate Protejata, intra pe CompaniaDDD.ro.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.