O veste bună de la Emag!

Emag mi-a făcut o bucurie în ziua asta mohorâtă de duminică. M-a anunțat că a deschis un nou showroom.
Am deschis mailul crezând că cine știe ce zonă inaccesibilă au ales, ceva gen Rahova sau Bragadiru. Însă nu a fost cazul, deoarece noul showroom s-a deschis lângă mine, la Galeriile Titan, lângă stația de metrou Titan. Așadar, data viitoare când am de vizitat Emag să-mi cumpăr ceva (nu știu de ce cred eu că acel ceva va fi o nouă placa video), nu va mai trebui să mă duc până-n Crângași, ci până la Titan, ceea ce voi face cu plăcere, mergând pe jos cele 3 stații de autobuz.

Desigur, exista și varianta unei comenzi online, apoi așteptarea ca produsul să-ți fie livrat ori acasă, ori la poșta numărul 3.

Însă, niciuna din variante nu mi-a prea plăcut.
Acasă nu sunt tot timpul, deoarece am serviciu și în ziua specificată de curier nu pot sta între orele 09 și 18 să pot aștepta coletul.
Iar varianta cu Poșta nr. 3, mai omenească oarecum este tot un pic “peste mână“, deoarece oficiul poștal se închide la ora 19. Și de multe ori traficul mă împiedică să ajung la ora 18:50 la poștă. Ba parcă până la ora 14:00 aveau predarea coletelor Emag.

În orice caz, noul showroom deschis la Galeriile Titan au program de luni până sâmbătă între orele 09:00-21:00. Felicitări!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Anvelope second hand ieftine și bune, un mit?

Pe site-ul samtires.ro veti gasi, pe langa cele mai performante anvelope, provenind de la brand-uri care nu mai au nevoie de...

ROMANI INVENTIVI

Nu prea demult, in precedentele articole, am mai scris despre realizarile notabile ale unor inventatori romani. Am scris si m-am...

Cele mai frumoase poze de pe Facebook – Partea 1

Iată mai jos cele mai frumoase poze de pe Facebook găsite în ultima vreme. Nu știu de la cine sunt...

Close