OARE CAND VETI PUNE PUNCT… RAUTATILOR?!

Deunazi un  fost amic si coleg de blog (asa l-am considerat) se tot mira si intreba administratorul blogului, de ce au ramas doar dumnealor ca sa scrie si sa comenteze, doar intre ei, cele scrise! Unde sunt ceilalti care au scris candva pe paginile blogului amintit? – mai zicea, revoltat, ex-amicul. Mai mult, intre alte vaicareli, n-a omis sa mai spuna ca, unii, ,,seriosi”continua sa scrie, dar pe alte bloguri  dar la fel de…,,serioase”!… Citind, simtindu-ma vizat si cunoscandu-i preferinta de hartag si Gica-contra, incerc sa-i raspund. Asa ca-i reamintesc acum si-l rog chiar sa fie convins ca, de cand ma stiu, am fost un om serios,nu intre ghilimele” ci in intreaga viata si activitate. Iar faptul ca in prezent scriu sau comentez pe ,,bloguri la fel de serioase (ultimul cuvant,in ghilimele!) este un drept al meu. Nimeni nu poate sa-l ignore! Si nici calitatea blogului pe care scriu. ,,Serios” sau nu, asta nu-i treaba lui (a ,,amicului”)!

Cel care, atunci cand colaboram, mai de fiecare data-mi gasea si reprosa fel de fel de chichite, atribuindu-mi obsesiv, cu a lui minte si… talent, diverse etichetari de care nici nu mai doresc sa mi le reamintesc! Iata, dragi fosti colegi, una (de fapt, principala) explicatie cat si raspunsul cuvenit la intrebarea enuntata de ‘mnealui, in comentariul unui articol semnat de dl Dan, administratorul blogului! O mai fi si altele dar, din punctul meu de vedere,aceasta-i definitorie! Ca sa n-o mai lungesc, il rog insistent (inca odata) pe stimabilul Francisc 1, sa inceteze cu insinuarile tendentioase si cu rautatile ce-l caracterizeaza si,.. sa-si vada de treaba si blogul sau! Sa fie sanatos si sa scrie (doar ce trebuie!) pe mai departe acolo unde-i place, eliminand (daca se poate,desigur…) preocuprile nocive dar mai ales, grija altcuiva!..

P.S. Dle. Dan, daca sunteti asa de ospitalieri si …singuri, de ce atunci cand am incercat sa trimit doar un simplu mesaj cu contul ce-l aveam pe blogul dvs, nu mi se admitea logarea? Chiar am fost radiat de tot? Pe vecie?!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.