ODIHNA VESNICA,MAJESTATE!…

Astăzi România și întregul popor român își vor lua adio de la cel care a fost Regele Mihai – întâiul! OMUL de o aleasă omenie, patriot desăvârșit care și-a trăit mai mult de jumătate din viață, în exil, în afara țării din care provenea și o iubea atât de mult! Regimul comunist, dar și cei care l-au urmat, i-au hotărât și forțat această imensă nedreptate.

Adevăratul popor român, va cere iertare Majestate, pentru anii de prigoană! Acesta a fost de fapt și mesajul lăsat de miile (ba chiar, zecile și sutele de mii) de cetățeni, tineri și vârstnici, oameni de diverse categorii sociale, care au ținut să vină, din întreagă țară, la fostul palat regal, acolo, în sala tronului, la catafalcul pe care a fost expus corpul neînsuflețit al fostului suveran al României, cât și pe traseul prin care a trecut cortegiul funeral. Zilele de doliu național, imensa pierdere suferită prin trecerea în eternitate a Regelui, au fost pentru noi toți, un ultim și emoționant prilej de recunoștință pentru tot ce a însemnat Mihai 1 de România, pentru nația din care facem parte!

O recunoștință supremă, se poate spune, pornită din inima și suflet, pentru exemplu care ne rămâne nouă, românilor! Slujba de îngropare a corpului neînsuflețit al celui care a fost ultimul rege al României, programată pentru astăzi, după ora 17,30, la Catedrala din Curtea de Argeș, va fi și momentul în care întreagă țară-i va spune, la unison, ODIHNĂ VEȘNICĂ, MAJESTATE! DUMNEZEU SĂ TE AIBĂ-N GRIJĂ! ADIO ȘI FII SIGUR CĂ POPORUL ROMÂN NU TE VA UITĂ NICIODATĂ!

Marc Ciubotaru

 

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
FUFOrial roşu

Azi Spanac prezintă FUFOrialul roşu, numit reacţie (foforialul 5 încă nu este refăcut - primul fuforial reacţie). Ştim că lumea...

Azz and Tittiez

Rupe melodia asta. Azz and Tittiez. Băi, rupe! "Azz and titties, and big booty bitches"...

BEREA SI SANATATEA OMULUI!

Berea este a treia cea mai consumată băutură din lume, după apă și ceai, și cea mai consumată băutură alcoolică...

Close