Om înarmat la mine în țară? Linșat pe loc!

Nu-i înțeleg pe ucrainieni. Efectiv este peste puterea mea de înțelegere de ce stau așa ca proștii. Vin mașini blindate pline cu soldați? Mașină fără număr, soldați fără însemne? Se plimbă nestingheriți pe străzi? Nu răspund la întrebări?

LINȘAȚI PE LOC!
Aia ar trebui să le facă. Ce ajutoare rusești ce alte tâmpenii? vii la mine în țară înarmat și nu-mi răspunzi la întrebări? Poți să fii frate-miu, nu te cunosc, ai cagulă pe față. Trag în tine până la ultimul glonț!

Între timp Rusia trimite jdemii de soldați în Ucraina, nu se știe de ce (sanchi ajutoare, liniște și pace, jigodia de la Kremlin vrea să ocupe Ucraina), iar ucrainienii stau pe loc și se uită cu ochi rotunzi la soldații care înaintează nestingherit.

S-a tot încercat aplanarea conflictului pe cale diplomatică.
– Hai bă, nu fi măgar, ce vrei de la ei?
– Nimic mă, le dau ajutoare, uite! Și ziceți că eu sunt ăla bulangiu!

Gata, nu mai ține treaba. Când or să se prindă ucrainienii că nu-i a bună? Or să ajungă trupele alea și la Kiev și vor fi lăsate în pace? eu de ies cu pistolul în mână pe stradă, mă ia poliția la rost. Mă bagă în dubă, câțiva bocanci în mufarină și “hai cu el la secție, să vedem cine e și ce vrea“.

Ucraina a rămas subit fără poliție? Trimitem noi niște flăcăi de la BGS care nu știu decât să dea cu pumnul, țâțe și vodcă?

Voi ce părere aveți?

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
REVOLUTIA ROMÂNA DIN DECEMBRIE 1989!…

Anul 1989 a însemnat pentru România si pentru tarile din Europa Centrala si de Est, anul marii schimbari.Tranzitia de la...

5 Destinatii diverse pentru o mansarda locuibila

Ati visat dintotdeauna sa aveti o casa cu mansarda? Pentru amenajarea spatiului de sub acoperis, va recomandam cateva idei practice,...

Ciocolată sau vanilie

E bătălia asta de mii de ani. De sute de ani adică, de când a apărut cacaoa pentru lumea "cu...

Close