Oppo a prezentat două smartphoneuri de top

Oppo nu se dezminte și începe să sufle în ceafa celor de la Lenovo, Meizu sau chiar Samsung. Producătorul din Dongguan a dezvăluit zilele trecute ultimele două modele de telefoane inteligente: Oppo R7 și R7 plus.

OPPO-R7-Plus-vs-Oppo-R7-6

Copiate după iPhone 6 și 6 plus, terminalele chinezilor au specificații de top, la prețuri mult inferioare concurenților.

În timp ce Oppo R7 are un ecran de 5 inci (441 ppi), R7 plus vine însoțit de un ecran mai mare (6 inci, 367 ppi), cu protecție Gorilla Glass 3, ambele la orezoluție de 1080 x 1920 pixeli.
Designul este unibody, metalic, foarte plăcut la atingere, fără muchii tăioase.

Sistemul de operare este Android Kitekat 4.4.2 pentru R7 și Lollipop 5.1 pentru R7 plus.
Procesorul acestor modele este Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.0 GHz Cortex-A53, în timp ce procesorul grafic este un Adreno 405. Ambele terminale dispun de dual sim şi memorie externă de până la 128 GB (folosind locul celui de-al doilea sim). R7 dispune de 3 GB RAM și 16 GB memorie internă, iar R7 plus se poate lăuda cu 32 GB memorie internă, tot cu 3 GB RAM.
Camera foto: 13 MP (4128 x 3096 pixeli), optică Schneider-Kreuznach, autofocus, flash LED, filmare full HD, în timp ce camera secundară este de 8mpx, mai mult decât suficient pentru orice împătimit al selfiurilor.
Conectivitate: Wi-Fi 802 și Bluetooth 4.0. Nu se știe însă dacă telefoanele vor avea și radio.
Ca un ultim punct bun al acestora, avem parte de o încărcare rapidă (75% în aproximativ 30 de minute). Partea mai puțin frumoasă pentru R7 este bateria incorporată de doar 2320 maAh, în timp ce la Oppo R7 plus, acesta este de 4100 mAh, ambele Li-Po. De asemenea, R7 plus are și senzor de amprentă poziționat pe carcasa spate, sub camera foto (copie Huawei Ascend Mate 7).

Prețurile acestor terminale se vehiculează a fi între 399 dolari pentru R7 și 480 dolari pentru R7 plus. Momentan, acestea vor fi disponibile doar pe piața asiatică, neștiindu-se dacă îl va aduce cineva și-n România (exceptând persoanele particulare).

Mai jos avem și o mostră de filmare full HD cu R7. Față de modelele anterioare observ că filmul a ieșit mai întunecos, în schimb autofocusul enervant, din 3 în 3 secunde a dispărut.

Sursă foto: androidauthority.com

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DE LA GOOGLE SI BLOG, LA CE TREBUIE SI CE NU TREBUIE SA SCRIEM!…

Pentru a răspunde la aceste întrebări, cred că este absolut necesar să aflăm (dacă n-o știm) ce este BLOGUL și...

Spanac şi geografia

Cum au fost şi anul ăsta nişte rezultate "fenomenale" la Bacalaureat, Spanac vă învaţă ceva din geografia de bază prin...

Diferența dintre crimă și dreptate?

Când știi care e dreptate și care crimă? cum faci deosebirea dintre ele în unele cazuri. Pentru că, la fel...

Close