Organizarea, rolul ei in viata noastra

Toata viata noastra este o lupta, o fuga catre ceva ce dorim sa-l atingem.Acel lucru este reprezentat de perfectiune, si de modul prin care privin noi acest lucru.Este adevarat, drumul pana acolo este plin de obstacole, unele mai grele ca altele.Prin aceste greutati trecem cu totii prin viata, toti suntem supusi unor provocari si incercari care ne vor tine mereu stransi legati de aceasta fuga infernala.Te-ai gandit oare ca aceasta fuga poate sa fie mai usoara, sa nu mai necesite atata munca, atata truda, poate ca munca respectiva este facuta in zadar si fara simt de orientare, sau poate ca nu stim inca cum sa ne organizam atat timpul cat si materialele pe care le folosim in viata noastra.

Astazi vreau sa discut despre un lucru foarte important in viata noastra, organizarea. De ce este importanta aceasta si ce rol are ea?

In primul rand, organizarea are un rol important in munca si viata de zi cu zi, aceasta ne ajuta la desfasurarea tuturor actiunilor noastre, cu cat suntem mai ordonati si organizati cu atat o sa ne fie mai usor sa derulam anumite activitati.

In al doilea rand, organizarea poate sa fie de mai multe timpuri, fie ea prin organizarea timpului de care dispunem. Serviciul ne ocupa foarte mult timp din viata noastra, a inceput deja sa devina obositor, incearca sa nu irosesti timpul tau liber stand degeaba, fa din acel moment pretios o adevarata relaxare, bucura-te de frumusetile naturii, si de familia ta. De asemenea, organizarea este prezenta si la serviciu, ai observat ca de foarte multe ori se intampla ca serviciul tau sa fie o corvoada; se intampla sa pierzi mult timp cautand unele lucruri si sa-ti creezi foarte mult rau din aceste motive.Incearca sa-ti organizezi documentele si hartiile importante in niste bibliorafturi ieftine. Acasa este posibil sa te lovesti de aceeasi problema, in bucatarie sau beci exista foarte multe borcane si sticle in care nu sti ce se afla, incearca sa folosesti niste etichete autoadezive,  lipeste-le acestea si scrie ce se afla in ele, o sa-ti fie mult mai usor.De asemenea, poate ca ti s-a intamplat sa pierzi si tu la randul tau niste bani pentru ca nu i-ai asezat unde trebuia.Foloseste niste elastice pentru acest lucru, leaga banii si pune-i la loc sigur, asa nu o sa mai ai toti banii imprastiati prin sertare sau alte locuri.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
De ce numele Adolf este acum atât de urât?

Adolf. Un nume foarte popular până în 1945. Însă, odată cu terminarea celui de-al doilea război mondial, numele Adolf a...

Am început să beau lapte în cantități considerabile!

De când am reînceput să mă uit la Echipa de Șoc (A-Team), am început și eu să beau lapte. Deoarece...

DESPRE INTOLERANȚA, DAR ȘI DESPRE OPUSUL ACESTEIA

"Fii tolerant cu... intoleranţa altora!' aforism de Valeriu Butulescu "Ce este intoleranța?" devine o întrebare la care acum, în anii ce-i...

Close