Orgasmatronul

Cine a auzit de Orgasmatron? Fără să dați căutări pe Google, crezând că este vreun dildo uriaș. Ei bine, Orgasmatronul este o invenție a unui australian. Mulți dintre voi îl aveți acasă. Este acel dispozitiv căruia nu știți ce nume să-i dați. Scărpinător de cap, maseor de scalp etc. E măturica aia de metal cu brațe lungi cu care te scarpini în cap, uitând de griji, foame, lipsă de bani sau femei.
De ce numele ăsta ciudat? Pentru că s-a putut. Și pentru că, pentru unii, senzația este aproape orgasmică. Chiar când scriu aceste rânduri stau cu drăcia aia pe cap. De s-ar și mișca singură, ce bine ar fi…

Apropos de orgasmică și mișcat singură. Mi-a povestit un prieten despre ce-a făcut el în noaptea de revelion. Proaspăt divorțat (îmi zicea că aia era o geloasă, nu că n-ar fi înșelat-o de 3 ori pe săptămână), a pus mâna de-a căutat dame de companie și i-a venit acasă o gagică. Scoasă din reviste nene, nu jucărie. Cică plângeai lângă ea.

Cică-n viața lui nu s-a distrat mai bine ca-n revelionul ăla și azi are de gând să repete figura. Fata știa și carte, nu era vreo tută și spunea niște bancuri de râdea cu lacrimi și-un surdo-mut. Păcat că ticălosul ăsta nu are ținere de minte mare lucru și-n afară de 2 bancuri spuse într-un hal fără de hal, le uitase pe toate. Însă a rămas cu amintirea clipelor fierbinți.
Fata știa și meserie, mai ceva decât toate amantele ăstuia la un loc. Așa că era de înțeles că și anul ăsta va face aceeași chestie.

I-am povestit unui prieten comun despre revelionul ăstuia și mi-a confirmat. Îl sunase în timp ce omul era acolo în lupte cu turcii: luptă și dă-i, dă-i și luptă. Mai ceva ca Zmeul și Făt Frumos din povești. Ba chiar îi zisese că-l așteaptă pe la el, numai să aducă ceva de gâticeală (de băut), că el rămăsese pe uscat.

Dracu să găsească taxi de revelion mă? mi se plângea. Ăla m-aștepta cu super gagica în casă și eu sunam ca prostul la taxiuri și nu găseam nimic liber.
– Pe jos de ce n-ai luat-o mă?
– Din Berceni în Otopeni??

– Lasă mă, bucură-te pentru el, nu fi tu supărat. Auzi, dar tu de ce nu faci figura?
– Bine că mi-a zis mă. Mă lași să intru de la tine pe pe laptop?
– Să stau eu în calea fericirii tale, mă băiatule? Ia d-aici.

Acum și-a găsit și ăsta super gagică meseriașă. Aștept să mă sune amândoi de revelion, să facem o conferință de gemete de plăcere și grohăieli de black metal.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.