P6 Quad +. Acum mai cu moț

Văd că cei de la Allview scot telefoane și tablete pe bandă rulantă. Azi un model, mâine o modificare, poimâine un accesoriu.
Aceeași treabă am văzut-o la HTC, fapt ce-a dus compania în pragul falimentului, din cauza prețului destul de piperat al terminalelor.

Allview-P6-Quad+Însă la firma noastră românească, prețul nu e deloc mare. De exemplu, acum câteva zile au adus o îmbunătățire a celebrului P6 Quad.
Terminalul P6 Quad + este mai cu moț decât tatăl său. Hai să vedem împreună cu ce este acesta mai deosebit.

La prima vedere pare a fi exact ca cel vechi. Singura diferență este procesorul. 4 nuclee la fgrecvența de 1,5 ghz, față de “doar” 1,2 ghz la P6 Quad simplu. Pe hârtie nu pare a fi o deosebire mare, însă în aplicații este mult mai fluid decât P6 Quad. Ar fi frumos să facă cineva niște teste cu aceste două terminale side by side însă…
În rest nu i-au făcut nicio modificare. Același ecran de 4,65 inci, aceeași cameră foto/ video destul de performantă, dual simul cu posibilitatea downloadului de date de până la 21 mbps.

In urma feedback-ului pozitiv pe care l-am primit referitor la smartphone-ul P6 Quad, am decis să oferim clientilor nostri un upgrade hardware. P6 Quad + este dotat cu un puternic procesor Quad Core Turbo de 1,5 GHz care face fata cu usurintă celor mai exigente nevoi de multi-tasking. Device-ul pastreaza caracteristicile performante si designul modern prin care s-a remarcat P6 Quad”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Foarte frumos din partea lor. Însă aș avea niște cerințe, dacă pot să le numesc așa.
Cei de la HTC, după modelul One X au scos One X+. ei bine, + ăla avea butoanele roșii și-o viteză mai mare la procesor. Deci cred că și Allview putea schimba puțin culoarea butoanelor touch, pentru o deosebire mai rapidă între modele, nemaiexistând vreodată confuzie între cele două terminale.

Pe viitor, mi-aș dori un terminal cu următoarele caracteristici.
Ecran de 5 inci, 2 gb ram, quad core la 1,7 ghz, precum și-o cameră video care să nu autofocalizeze continuu. Cred că un astfel de terminal ar “rupe piața“, dacă va fi livrat la un preț mult mai mic decât al competitorilor direcți.

În prezent, P6 Quad+ are incredibilul preț de 999 lei.

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Ce cumpărați, parfumuri originale ori replici?

Zilele trecute, m-a vizitat un vechi prieten de-al meu, Emil, și am povestit fiecare ce am făcut de sărbători și...

Accesorii pentru casă de pe 3Suisses

Viaţa fiecărei familii se desfăşoară în interiorul căminului. Fiecare familie petrece cât mai mult timp acasă, unde simte nevoia de...

Misterul aurului

Am povestit mai demult despre locuri misterioase din România. Fără a se fi vrut o continuare directă a acelui articol,...

Close