Panourile solare presurizate – avantaje la utilizare

Decizia de a inlocui metoda clasica a sursei de electricitate cu panouri solare este una nu doar inspirata, ci si recomandata. Daca esti necunoscator al acestui domeniu, poti face usor confuzia intre cele presurizate si cele nepresurizate. Ce e drept se aseamana foarte mult, insa fiecare vine cu caracteristicile si avantajale sale la utilizare.

Te invit sa parcurgi acest material pentru a te pune in tema legat de panourile solare presurizate, pentru ca la final sa poti face alegerea potrivita nevoilor tale.

Caracteristici si avantaje ale panourilor presurizate

Aceasta categorie de panouri solare se imparte in doua tipuri: cele cu rezervor deasupra tuburilor sau fara respectivul rezervor. Ca sa stii care este modelul potrivit tie, trebuie sa cunosti cat de cat principiul de functionare al unui panou solar de tip presurizat, respectiv caracteristicile acestuia.

In cazul tubului de panou presurizat, exista o tija din metal ce are un continut de aditivi speciali, alaturi de apa purificata. Panourile sunt concepute in asa fel incat tijele respective sa se incalzeasca atunci cand sunt temperaturi scazute, incalzind apa, respectiv ajutand la evalorarea rapida a acesteia. Vaporii ajung in partea superioara a tijei, realizeaza transferul de caldura si apoi condensul, revenind ulterior in stare lichida. Apoi este reluat procesul iar si iar.

Specialistii Bricolaj Market, de la care poti comanda astfel de panouri solare presurizate, dar si in varianta nepresurizata, recomanda astfel de sisteme din varii motive. Gasesti mai departe cateva dintre avantajele de care ai parte ca utilizator. De altfel, beneficiezi de consultanta si suportul din partea reprezentantilor Bricolaj oricand ai nevoie, astfel ca alegerea panourilor solare sa fie realizata usor si corect.

  • Oricare ar fi temperatura externa, stii ca un panou solar presurizat de calitate va functiona pe tot parcursul anului.
  • Atunci cand vine vorba despre apa calda menajera, randamentul oferit este unul optim.
  • Montarea lor poate fi realizata nu doar pe acoperis, ci si pe sol, atat timp cat ai in vedere orientarea lor spre sud.
  • Functionarea este posibila chiar daca unul dintre tuburi s-a spart.

In conditiile in care interesul tau este de a investi in panouri solare presurizate care nu au rezervor deasupra, va fi necesar si un boiler termoelectric. Acesta il vei amplasa in camera tehnica, desigur ca functionarea nu va mai fi independenta in cazul lor – acestea functioneaza impreuna cu centrala, aducand chiar un aport de apa calda satisfacator pe timpul iernii.

Chiar daca panourile solare din categoria celor presurizate au costurile mai ridicate, acestea sunt complet justificate. Cu atat mai cu incredere cumperi cand realizezi achizitia din cadrul unui magazin de specialitate, asa cum este https://www.bricolajmarket.ro.  Aici gasesti informatii detaliate pentru fiecare pachet solar oferit, alaturi de garantia de 2 ani, precum si de asistenta profesionala a specialistilor Bricolaj Market. In acest fel stii ca investesti in calitate, deci in sisteme durabile, eficiente, exact ceea ce ai nevoie pentru a nu mai avea grija facturilor si a fluctuatiilor preturi la electricitate, gaz etc. Intra pe site-ul lor si descopera tipul de panou solar potrivit nevoilor tale.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Înmatriculări auto

Am zis de mii de ori despre maşina mea preferată. Atât de multe ori încât a început să mă doară...

TU AI ALEGE CABINA FOTO PENTRU ZIUA NUNTII?

Poate nu stiai despre cabina foto, un accesoriu nou care va deveni atractia petrecerii tale! Desi este un element nou,...

Vând femei, prețuri atractive!

Se vând două femei, la prețuri atractive! Avem o vampă la doar 99 lei și una bucată domnișoară stilată, drăguță la...

Close