Pantofi Wingtip. Acum și la comandă!

De câțiva ani vreau niște pantofi bărbătești mai speciali. Mai ține cineva minte moda anilor 50? Modelul de pantofi alb + negru îl doresc. Din câte am găsit, se numește wingtip.
black-and-white-wingtip-groomsmen-shoes

Când vine vorba de modă, sunt ancorat în trecut cu unele chestii. Ca de exemplu, cu pantofi de genul ăsta. Pe lângă faptul că mai ascult și acum muzica din anii 30. Ba chiar de ieri am început să mă uit și la serialul Insula lui Gilligan. A avut un succes nebun în statele Unite, iar la noi nu țin minte să-l fi dat. Așa sunt eu, mai ciudat.
Revenind la pantofi, nu-mi plac modelele actuale. De exemplu, nici bătut n-aș purta mocasini pe piciorul gol. Sau sandale. Nu nene, nu suport sandalele. Am o singură pereche, pe care o port 3-4 zile pe an, la mare, dar atât. Iar la pantofi, mai am doar o pereche de pantofi care să-mi placă, dar care sunt extrem de incomozi. I-am avut în picioare la nuntă și credeți-mă că 10 ore în pantofii ăia a fost chin!
De două săptămâni mi s-a pus pata să-mi iau adidași roșii. Am căutat prin toate magazinele, cred că am ratat vreo 3. Am căutat și pe net. Ceva să-mi placă n-am găsit sub 100 de euro. Nu dau 100 de euro pe-o pereche de adidași! cu banii ăia îmi iau cizme de motociclist sau ciocate la comandă, direct din America. Așadar, am lăsat (cel puțin momentan) gândul de-ami lua încălțări sport. Vine toamna. Pantofi îmi trebuie. Și cum încă mai găsesc (slavă Domnului), modele clasice, în câteva zile îmi voi lua un model wingtip.

Și tot căutând eu încălțăminte pe placul meu, am dat de julianshoes.ro, unde o pereche de pantofi la comandă, din piele, CU CE CULORI SAU COMBINAȚIE DE CULORI dorește clientul, costă 250 lei.
wtip

Un preț mult sub ofertele concurenței. Fiind din piele de bună calitate, cusuți, pantofii te țin mai mult de 3-4 ani. Așadar, o dată la 3 ani, câte 250 lei pe o pereche de încălțări făcute special pentru piciorul tău, nu e deloc un preț mare. Fără să pierzi timpul colindând magazine, unde să nu găsești ceva ce-ți place sau să faci compromisuri.
– N-am găsit pe negru, mi-am luat pe maro. Lasă că merg și ăștia… Îi dau cu cremă de ghete neagră și vor avea un look modern.

Mai bine îți iei direct cum vrei tu (negru cu roșu, de ce nu) și-ai terminat povestea. Cum să fac eu acum să nu-mi ceară și nevastă-mea o pereche?

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Un artist… deosebit!

Haideți să vă arăt un artist. Un artist cu adevărat deosebit. Frate de țară cu Vladimir, acest rus cântă. La...

OAMENII DEVIN DIN CE IN CE MAI PROSTI SI NIMENI NU STIE DE CE.

  ,, Toti suntem prosti. Dar mai prosti ca oamenii inteligenti mai rar"(Andrei Plesu).   Sa fie oare de vina...

Rândunica

Aveam vreo 7-8 ani. Pe vremea când nu cunoșteam zbuciumul continuu al vremurilor, când nu știam ce-i lipsul. Nu înseamnă...

Close