Paradisul Personajelor, tărâmul magic pentru copii

Paradisul Personajelor ne oferă cele mai tari petreceri pentru copii cu cei mai buni animatori şi cel mai inedit spectacol cu ursitoare pentru botez. Paradisul Personajelor e cea mai profesionistă şi mai creativă firmă în acest domeniu din România. Aici găsim cea mai bună echipă de animatori pentru copii şi cele mai talentate ursitoare pentu botez. Paradisul Personajelor este tărâmul magic pentru copii.

Ţinta firmei este să ofere momente unice, memorabile şi pline de magie tuturor copilor. Aceasta e cea mai bună alegere, datorită pasiunii şi devotamentului pe care echipa de la Paradisul Personajelor îl arată faţă de munca ei. Paradisul Personajelor va fi întotdeauna un prieten la care dorim să apelăm întotdeauna în momentele importante al vieţii, indiferent că e vorba de botezul, onomastica sau aniversarea copilului nostru.

Paradisul Personajelor este în primul rând o firmă de divertisment. Dorinţa colectivului este aceea de a aduce zâmbete pe feţele celor mici şi de a le oferi experienţe memorabile. Deşi creativitatea şi profesionalismul sunt la cele mai înalte standarde, firma ţinteşte tot mai sus. Cu alte cuvinte, colectivul iubeşte ceea ce face. Dorinţa firmei este de a îmbunătăţi permanent acest domeniu şi de a veni mereu cu surprize plăcute şi cu noutăţi!

Strategia firmei are în vedere ca animatori copii şi ursitoarele pentru botez să se ridice peste nivelul impus de alte firme cu acelaşi obiect de activitate. Paradisul Personajelor doreşte să-şi facă toţi clienţii pe deplin satisfăcuţi, pentru ca aceştia să dorească să apeleze la ea de fiecare dată. Dintre clienţii de soi ai firmei, amintim: Carrefour, Cotroceni on Ice, Rin Grand Hotel, Zahăr Mărgăritar ş.a. Aceştia au găsit firma pe internet la adresa www.paradisulpersonajelor.ro.

Pentru că firma ştie cel mai bine că cele mai frumoase momente se petrec în copilărie, ne ajută să transformăm momentele minunate ale sărbătorii într-unele de neuitat. Animatorii sunt tineri, frumoşi şi plini de energie. Ei sunt foarte bine instruiţi şi devotaţi profesiei, astfel încât pot intra perfect în pielea personajului interpretat.

Modulul de animaţie cuprinde: joculeţe interactive adaptate la vârsta celor mici, face-painting (pictură pe faţă), modelaj de baloane şi dansuri. Firma duce toate aceste lucruri la standardele cele mai înalte. Face-paintingul şi modelajul de baloane vor fi ridicate la rangul de artă pentru a putea satisface şi cei mai pretenţioşi clienţi.

Printre personajele de poveste puteţi găsi: frumoasele prinţese Disney (Elsa Frozen, Merida, Albă ca Zăpada, Răpunzel, Aurora, Belle, Ariel etc.), super eroi (Spider Man, Batman etc.), dar şi mult îndrăgitele perechi Minnie şi Mickey, Ştefania şi Sportacus, Clown şi Clowniţa, Tinkerbell şi Peter Pan, Pirat şi Pirateriţa etc.

Pentru a păstra de la început până la sfârşit magia personajelor, animatorii firmei îşi vor juca rolul până în cel mai mic detaliu, lăsând în urma lor misterul poveştilor din care au sosit şi regretul că petrecerea s-a încheiat.
Ursitoare Gold

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.