Paranoia!

paranoiaSoc si groaza! N-am net. Scriu de pe tableta (de ce injura multi ax4 nano n-am idee, a mea merge brici, abia o prind pe la colturi, ca-i tare sprintena), asa ca imi ia de 3 ori mai mult sa scriu un articol. Acum il inteleg pe Zolty cand face un articol.
Si neavand net, cam stau si ma uit la PC. Cand vad X-ul ala rosu se la conexiune, ma apuca tremuratul. Nu sti daca de nervi, de emotie, de foame sau chiar frica… Basca de doua zile nu ma simt bine in general. Au bagat mai multe chimicale in apa, in aer, in painea aia care a devenit brusc nesanatoasa, chiar cancerigena, indiferent de Codexul Alimentar, adoptat numaidecat de Basescu?
Sau sufar eu de paranoia acuta, sau mai bine zis, boala NetLess? Caci, dragii mei, e boala grava… Bateria de la tableta e pe rosu si ea (Angry birds, se stie), iar la TV nu-ti vine sa te uiti.
In alta ordine de idei, mi-au trecut fel de fel de ganduri. Ce-ar fi daca mi-as scrie si eu memoriile sexuale?
Nu de alta, dar asta atrage. Daca atatea ode ale kktului au avut un succes nebun, daca la altii sunt mii de masturbationisti care aplauda cu o mana cand marele blogger care de fapt nu e blogger zice ca a tras in part sau i s-a sculat daravela cand a dat Steaua gol.
Ce, la mine n-ar avea succes sa povestesc cum am fost la curve, gratis chiar?
Am dreptate, sau vorbeste paranoia aia?

Stiu insa de ce nu merge netul. E oprit curentul in bloc. Problema e ca am curent in casa, in bloc nu e. Liftul nu merge, a ramas un ametit vreo 20 de minute pana sa-l scoata de acolo. Nici interfonul nu merge. Ebo faza sarita in cartier.
Nu stiu ce faza o fi, dar cred ca are legatura cu betoniera aluia de la blocul de langa. Nu stiu ce a facut ala, de-a convertit betoniera de 380 volti sa functioneze pe 220.

Deci, ce ziceti? Sa scriu despre sex sau nu? Am jumatate de articol in draft, sincer vorbind… Limbajul licentios lipseste. O avea succes asa sau trebuie sa bag un mumu, o pewla, o ‘zda ma-sii pe undeva?

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.