Părerea ta contează?

Am o idee. Toți avem idei, toți avem sfaturi, mulți le exprimăm, puțini murim cu ele adunate dar neîmpărtășite cuiva. Chiar și tu ai o părere despre ceva anume. Dar contează părerea ta? V-ați pus vreodată întrebarea dacă părerea voastră contează, în fața unora mai mari, cu un background mai mare de cunoștințe?
De azi, contează! Deoarece pe Recomandati.ro, părerea ta chiar contează!

De exemplu, să zicem că ți-e foame. Dar ți-e lene să-ți faci niște paste, chiar după rețeta mea, aia gustoasă. Așa că ți-e mai lesne să ieși în oraș. Dar unde? Că-s zeci de localuri, unul mai bun decât altul. Și parcă te-ai tot plictisit să te duci la colțul străzii la șaormerie! Așa că vrei un restaurant bun! Unde berea să fie rece, pizza să fie fierbinte, iar servirea ireproșabilă.
Aici îți vine Recomandati.ro în ajutor. Cu un click vezi care-s cele mai bune localuri din oraș, clasate după oamenii care au fost acolo și-au consumat.
Și răspunsurile sunt ale unor clienți adevărați. Pentru că nu văd eu local care să-și facă reclamă așa:

logo-curteaberarilor

Preturile sunt piperate intr-adevar, dar mancarea este foarte gustoasa. Desi chelnerii sunt extrem de amabili, acum ca s-a incalzit si localul este aproape plin, dureaza putin cam mult pana primesti mancarea.Daca nu esti lihnit de foame, nu e o problema. Un meniu de nachos, un hamburger, un desert si vreo 2-3 bauturi te costa cam 150 de lei. Desertul fudge brownie e demential. Un mare minus il reprezinta toaletele: La fete sunt doar 2 cabine si e in permanenta coada. Iar sistemul pe senzori de la toaleta e o porcarie. Cu mici exceptii, care in anumite situatii sunt insesizabile, localul este foarte bun si il recomand cu drag.

Alt exemplu. Să zicem, Doamne ferește ți s-a stricat placa video (join the club!). Și să vezi minune. Magazinul ĂLA nu e singurul magazin cu prețuri OK și servire spotless! Uite că mai sunt și altele! Și ca dovadă, ai părerile altor oameni care au trecut, poate, prin aceeași problemă pe care o avem noi acum! Iată o listă cu magazine IT online. Ai de unde alege, ai de unde compara un produs cu altul, ca-n cel mai scurt timp să faci alegerea perfectă.
SUCCES!

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.