Păreri Digi Energy?

Citisem la Mortu acum 2 ani că RDS intrase pe piața furnizorilor de electricitate, inițial pentru utilizatori industriali, urmând ca într-un an să fie disponibil și pentru cei casnici. Și chiar așa a fost, de anul trecut fiind disponibila opțiunea de a trece la Digi Energy de la Enel Tembel sau Eletrica.
Eu nu înțeleg nimic la Enel. Degeaba le transmit lunar din contul de Enel Client citirile de la contor, că tot din burtă îmi vine factura. Tot din 3 în 3 luni vine regularizare. Și aia e de obicei 130-150 lei.
Și niciodată nu îmi vine factura pe o lună, 30 sau 31 de zile. De la 35 în sus. 45 zile, 52 am văzut altă dată. Am impresia că ăla care face facturile astea bagă numere de la el din minte, sau pronosticurile la Loto (să știm dracului o chestie, să iau facurile și să văd ce numere să joc), altfel nu-mi explic.
De exemplu, la o factură pe 35 zile, zice-se c-am consumat 223 kw. Asta tradus în lei înseamnă o factură de 130 lei și ceva bănuți.

Așadar, care e prețul pe kilowat la Enel?

Pe de altă parte, la Digi Energy, am prețul de 0,145 lei pe kilowat.

La Digi Energy, prețul propriu de furnizare a energiei electrice în cadrul ofertei tip pentru clienți casnici (preț de listă) este de 0,165 lei/kWh, fără TVA.
Dacă ești deja client al RCS & RDS pentru serviciul de televiziune prin cablu Digi TV sau pentru serviciul de internet fix Digi Net, beneficiezi de următoarele prețuri:
0,155 lei/kWh, fără TVA – prețul de furnizare, dacă ești client Digi la serviciile de televiziune prin cablu Digi TV și/sau internet fix Digi Net* (reducerea fiind de 0,010 lei/kWh, fără TVA)
0,145 lei/kWh, fără TVA – prețul de furnizare, dacă ești client Digi la serviciile de televiziune prin cablu Digi TV și/sau internet fix Digi Net și ești pensionar** (reducerea fiind de 0,020 lei/kWh, fără TVA)

Până la urmă, ce să fac? Cum e RDS atunci când nu-ți plătești factura la timp? Că am pățit-o. Taie telefonul după 3 zile, taie netul și televiziunea după 10. Lumina după cât timp? Acum știu o chestie, plătesc factura în ultima zi a lunii și gata.

Până acum nu am văzut decât “de bine” despre Digi Energy. Aștept păreri.
Mulțumesc.

digi energy

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Leapşa online

E prima leapşă creată de mine, aşa că aveţi oţâră indulgenţă. Dacă n-aveţi, are la magazin, 3 kile 10 mii....

Cum asculți muzică

Spanac vă prezintă în continuare cum trebuie ascultată muzica. Asta deoarece muzica nu se ascultă așa în neștire și necunoștință...

CREATIA POPULARA SI ….VIATA ACTUALA!

  ,,Traiesc o viata care n-a devenit, care s-a dat deoparte si s-a oprit, mirându-se."( A.R. Ammons) ,,Bucuria noastra izvoraste...

Close