PARERI SI PARERI DESPRE… FEMEI!

Nu odata aminteam in articolele noastre cam ce rol are barbatul intr-o famile, ce calitati sau ce lipsuri au barbatii, cum sunt ei vazuti de catre femei s a m d. Toate acestea, vazute, mai ales, prin optica si-n opinia celor ce ne sunt prietene, simple cunostinte sau sotii. De asta data insa, ne vom referi in exclusivitate doar la FEMEI! Cum sunt vazute ele de catre barbati! Iata asadar, cateva citate, cateva opinii ale unor personalitati sau simpli cetateni de pretutindeni, pe care le-am cules intocmai din spatiul virtual:

De prin lume adunate si iarasi lumii redate. Toti se pricep la femei, numa’ ca-s de ne-nteles…. Femeile au toate defectele: sînt cheltuitoare, sînt bîrfitoare, sunt superficiale şi mai sînt şi frumoase pe deasupra. (Paul Morand)

Femeilor le plac bărbaţii plinuţi… în zona portofelului. (Kay Ingram)

Spun unii că e mai bine să faci dragoste decît război, Căsătoria provine din dragoste aşa cum şi oţetul provine din vin. (Lord Byron)

Femeia ar fi mai fermecătoare dacă am putea să-i cădem în braţe fără să-i cădem în gheare. (A. Bierce)

Căsătoria este o legătură între o persoană care nu-şi aduce aminte niciodată aniversările şi una care nu le uită niciodată. (Ogden Nash)

Când te căsătoreşti ai nevoie de un martor. Ca la orice duel. (Sacha Guitry).

Uneori e greu să spui dacă într-o casă conduce bărbatul,femeia, soacra sau bucătăreasa. Totuşi, câinele casei ştie întotdeauna cine e şeful. (Marcel Pagnol).

Dragostea e ca duelul: dacă te atinge, te răneşte. (Tristan Corbiere)

Dacă Dumnezeu ar fi vrut să fim homosexuali, i-ar fi creat pe Adam şi pe Walter. (L. Bryant)

Ca să-şi apere punctul de vedere, avocatul îşi pune roba. Femeia şi-o scoate. (Coluche)

Soţia mea este nepreţuită, dar pe mine mă costă al naibii de mult. (Sacha Guitry)

Sunt de accord cu obiceiul care spune că bărbatul trebuie să sărute mâna femeii când o întâlneşte prima dată De undeva tot trebuie să înceapă. (Sacha Guitry).

În materie de dragoste fizică, astăzi, hainele jenează mai mult decât principiile. (Philippe Bouvard)

Soarta favorabilă e ca femeia: dacă nu profiţi de ea când îţi iese în cale, mâine n-o mai prinzi, că a avut-o altcineva. (Napoleon)

Cine ştie să descifreze privirile femeilor, nu mai are nimic de învăţat. (William Shakespeare).

Bărbatul a fost creat înaintea femeii ca să apuce să spună şi el câteva cuvinte fără să-l întrerupă întrerupă nimeni. (Jules Renard)

Bărbaţii vor să fie prima dragoste pentru femei, în timp ce femeile vor să fie ultima dragoste pentru bărbaţi. (Oscar Wilde)

Plăcerea din dragoste ţine doar un moment, durerea din dragoste ţine o veşnicie. (Autor necunoscut)

Orice femeie poate să mimeze singură că are un orgasm, dar numai cu ajutorul unui bărbat poate să mimeze că este îndrăgostită. (Woody Allen)

Un spectacol de operă este ca o femeie inteligentă: costa mult, e greu de înţeles şi nu poţi spune nimic rău despre el fără să fii considerat mitocan. Mai mult, e greu de înţeles şi nu poţi spune nimic rău. ( Cleveland Amory)

Deocamdata ne oprim aici. Promit sa revin, cu acelasi subiect, in timp cat mai scurt!

Marc Ciubotaru

 

 

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.