Pariosu’

De când se născuse, Pariosu’ juca la orice. De la cărţi pe bani, până la păcănele şi zdrăngănele. Ştiu că în clasa a 6-a l-a prins profa de română în maieu în clasă. Jucase poker pe dezbrăcate cu un coleg şi îl trişase ăla. Nu i-a făcut mare scandal, dar de atunci a început să prindă mersul cu trişatul.

Ba, printr-o întâmplare fericită intrase la Cazino în Constanţa. Şi printr-o întâmplare şi mai fericită câştigase o sumă bunicică.
A avut noroc c-a ştiut să se oprească la timp, a chemat un prieten cu maşina când juca ultima mână la poker, a luat banii şi s-a cărat.
Doi ani n-a mai trecut pe la litoralul nostru, să nu-l ia ăia pe sus.
Dar apele s-au liniştit.
Iar pasiunea lui, pariurile, nu!
Nu trişase niciodată, doar că sistemul lui era infailibil. Nu făcea nimic ilegal, doar că ghicea cărţile, fără să le numere. Cineva îi spusese că un om ca el se naşte o dată la 1000 de ani.
Dar ce, ăla de unde ştia, a trăit acum 1000 de ani ca să ştie, râdea Pariosu’ când vorbea cu prietenii.

De când cu internetul ăsta, omul stă acasă, lejer.
Mai are şi ceva întâlniri de afaceri, şi mai stă şi în costum. Dar în rest, e cu berea lângă el şi cu batonul de ciocolată.
La pizza face comandă, berea i-o aduce nevasta rece din frigider.

Are flăcăul 4 monitoare deschise, zici că e Bursa la el.

Pe primul are Meciuri Live, deoarece s-a dat pe meciurile de fotbal. De aici câştigă cel mai bine. Unde mai pui că şine şi cu Dinamo…
Pe al doilea are Fotbal Live, unde urmăreşte fotbalul în direct. A pierdut numărul meciurilor de fotbal urmărite, dar din spusele lui, se apropie de 3.000 de meciuri. Mare parte live. Şi altă parte pariate. Şi majoritatea câştigate…
Pe al treilea monitor are e-mailul tot timpul deschis, deoarece discută cu amicii despre pariuri, fotbal, bani, iar pe al patrulea monitor, de 3 zile stă să instaleze windowsul pe el.

Dar ce, are timp?
Pariosu’ dă lupte grele, pariază într-una. Câştigă, deoarece are un sistem şi la pariurile astea online. Mi l-a zis şi mie, dar l-am uitat…
Acum îmi dau seama de ce m-a îmbătat în ziua aia, că sistemul mergea, am câştigat şi eu…

De câteva luni nu l-am mai văzut la faţă. Acum 2 săptămâni avea idle pe messanger cam 1 lună. Când a venit a dat mail la toată lumea că s-a distrat de minune în Corfu cu nevasta. Acu abia ce mi-a zis că se pune să vadă Bayern Munich – Wolfsburg. Ştine cu Bayern. Evident, cine naiba a auzit de Wolfsburg? Adică Pariosu’. Ştie toate echipele posibile şi imposibile.
Când l.am întrebat de Viitorul care a jucat doar jumate de etapă, rupând toate echipele, mi-a zis toţi jucătorii, başca rezervele.
Am rămas uimit…

Comments

comments

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.