Pentru că…

cornflakesDe la o vreme, văd că e la modă altă idioțenie. Asta cu “pentru că… rahat“, “pentru că… orice“.
Așa e românul, cum scoate vreun cretin o perlă, e adoptată la nivel național.
Prima oară a fost aia cu “nu știu, nu știu d-astea“. Apoi au trecut la “cado” în loc de cadou. Și mai aveau vreo câteva cuvinte de le tăiau “u” din coadă.
După ce s-a suprasaturat terenul de prostia aia, toți cocalarii și-au găsit alt model drept de urmat. Ăla cu “mai taie din ele dă-le dracu“.

După ce-au început unii să-și dea seama că deja e prea mult, au trecut la altele. Nu le cunosc pe toate, nu-i treaba mea să fiu la modă cu ultimele trenduri în materie de cocolărism verbal.
Acum s-a ajuns la “pentru că“. Asta DEOARECE un bețiv cu prea puțini neuroni a declarat că el e fan Paul Walker, pentru că… automobile.
De atunci au înnebunit toți. Se folosește pentru că… orice în mod obsesiv. Cred că pentru că ăsta a depășit numărul de haștahuri de pe facebook.

Nu înțeleg de unde tendința asta bolnavă? Chiar nu se mai găsesc ticuri d-astea verbale fără să fie copiate de la vreun bețiv? Oameni pe care în mod normal n-ai da doi bani “uite-l bă și pe prostul ăla“, asta DEOARECE “eu sunt un ciumeg, sunt peste orice idiot de-i dat pe sticlă, cum naiba de-i fac pe toți cretinii vedete, nu știu“, aleg fără să pregete fel de fel de tâmpenii spuse de ăla, deoarece e mișto, e mandy și trendy și culeanu și la modă.

Nu mai există niciun fel de regulă văd. A bunei creșteri, o limită autoimpusă, un prag al ridicolului. Nu nene. Pentru că… vrem noi.

Cred că-n ritmul actual vom ajunge să-l votăm pe “pentru că” la președinție. Și-am făcut și sloganul electoral:
“Pentru că… țară, popor, pentru că!”.

Asta deoarece, mergând pe principiul unde-s doi, puterea crește, “pentru că” de două ori e mai bun decât un singur “pentru că“.

LOGIC!

Comments

comments

20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ceva schimbări

Nu știu cum să pornesc postul acesta. Cu "Salut" sau cu "Salutări flăcăi și flăcăuașe". Dau binețe tuturor cititorilor, chit...

Motive pentru a urma un curs formator

Cand cineva se gandeste la proiectul profesional, pe langa multe dorinte isi fac aparitia tot atat de multe indoieli! Ce...

DIN NOU, PRIN FRUMOASELE MELEAGURI DIN TINUTUL NEAMTULUI!…

Asadar, din nou la drum, pe minunatele plaiuri moldave ale judetul Neamt! Turiştii care vizitează aceste locuri au parte de...

Close