Ponta, mare pișicher, domne!

De ceva vreme văd că se vorbește mult despre “Ponta, ofițer acoperit“. Acoperit, adică îi era frig și-a tras o plapumă pe el, după ce s-a înfofolit bine cu un halat, sau cum?
Totul a pornit de la Băsescu Traian, al nostru președinte (ducă-se), care-a declarat într-o emisiune televizată faptul că Ponta a fost ofițer “acoperit” al SIE între 1997 și 2001. Nu știu despre treaba asta, dacă e adevărată sau nu, însă nu știu cum naiba, la douăjcinci de ani, Ponta, mare pișicher, devenea agent secret, cot la cot cu legendarul 007, tatăl lui Chuck Norris.

De ce ne-ar mira că Ponta a fost ofițer acoperit sau sub acoperire (după cum e corect), din moment de în Rusia, nu departe de noi, există un nebun, fost ofițer KGB, care acum conduce țara, în persoana lui Putin?

Da, mulți ciumegi aveau funcții mari la vârste mici. A început trendul cu Pistruiatul, a trecut apoi la Ponta, apoi la bancherul ăla, Robert Pascu, de-a pierdut 100k euro la păcănele și poker, apoi s-a aruncat de pe bloc, supraviețuint miraculos, cu 15 oase rupte. Și-a revenit, apoi a fost băgat la zdup, de unde-a ieșit repede, fiind angajat al unor alte bănci, în prezent… politician, în cadrul unui partid de dreapta.

Cum de unii sunt cineva imediat după ce-au terminat facultatea? Și nu, nu-i vorba de muncit pe brânci, că vă dau xșpe nume de oameni muncitori care mor săraci lipiți. Să fie oare la mijloc apartenența de un partid politic? Dacă e așa, ajungem la concluzia că în fața oricărui partid politic avem o marionetă, un paravan, un nene (sau tanti blondă), care face exact ce i se dictează în căști?
ponta-casti

Știu că dacă vrei să ai succes în politică, trebuie să ai bani. Sau să fii mare slugă și să te propună careva pentru postul de marionetă șef. În cazul ăsta, până acum, a cui marionetă a fost peședintele nostru? Cine-a tras sorile din spate? Vreun român sau Barak Obama?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Dicționar ne-explicativ

Sau așa zisul DICTIONAR EXPLICATIV PENTRU LINGBISTI . Material sosit în mail grație soției. Dumnezeu știe de unde dă asta...

Aflăm de un loc frumos din țară. Spunem la toată lumea sau păstrăm secretul?

Iată o dilemă interesantă. Să zicem că aflăm de un loc unicat, frumos, nemaivăzut, nemaiauzit din țară. Ce facem mai...

Liam Neeson este „Urmărit în Noapte”, din 13 martie, la cinema

Actorii nominalizaţi la Premiile Oscar, Liam Neeson şi Ed Harris, împreună cu Vincent D’Onofrio ajung, din 13 martie, pe marile...

Close