Poveste de Crăciun

De patruzeci de ani, un bărbat în vârstă de 89 de ani îşi aşteaptă încă cei şase băieţi să vină acasă de Sărbători şi nu vrea să arunce bradul împodobit în 1974 până când îşi va vedea întreaga familie reunită în jurul lui.
În Ajunul Crăciunului din 1974, Neil Olson, un american din Wisconsin, a împodobit bradul înainte ca doi dintre fiii lui să plece în războiul din Vietnam şi a jurat că nu-l va scoate din casă până când aceştia nu se vor întoarce acasă. După patru decenii, Neil încă mai stă în sufrageria casei lui lângă bradul uscat.
646x404
Bărbatul are şase băieţi cu vârste cuprinse între 50 şi 60 de ani. Cinci dintre ei îl vizitează periodic şi petrec uneori Sărbătorile de iarnă împreună, dar familia completă a bătrânului nu s-a mai reunit niciodată din 1974. Cel mai mare dintre fiii lui Neil, Barry, trăieşte în statul american Washington şi s-a întors din război cu dizabilităţi care nu-i permit să călătorească acasă, la tatăl lui.

Pe globurile colorate care împodobesc bradul s-a aşezat praful, iar beteala şi-a pierdut din strălucirea de altădată, dar acele, deşi îngălbenite, nu au căzut în cele patru decenii. „Există un motiv pentru care acele s-au păstrat intacte. Cred că este un fenomen supranatural“, a povestit bărbatul.

Sursa

O poveste de Crăciun, pentru unii frumoasă, entru alții o tâmpenie. Mie mi-a plăcut și-am zis că e frumos s-o împort cu voi.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Motive pentru care merita sa iti instalezi si tu un carlig remorcare Peugeot

Nu toata lumea alege sa isi monteze carlige auto Peugeot deoarece considera ca nu va veni niciodata ocazia de a...

Actori excelenți joacă în eșecuri cinematografice…

Am observat de la o vreme că din ce în ce mai mulți actori buni sau excelenți joacă în multe...

Cat timp iti ia ca sa-ti schimbi ceasul biologic?

Calatoresti intr-o alta parte a lumii, unde noaptea e zi, adica acel loc are un fus orar diferit de al...

Close