Powerball

Mi-am cumpărat și eu un Powerball. Mai pusesem mâna pe unul în urmă cu vreo câțiva ani, pe când erau foarte la modă. Însă am așteptat să prind unul la un preț bun, care să aibă și counter. Adică afișaj electronic.
Îmi place jucăria asta. Nu am făcut febră musculară deoarece n-am învârtit de nebun la ea toată ziua. Nu știu exact dacă face ceea ce promite, dar pe mine mă interesează să mă scape de efectul de tunel carpian.
powerball
La început o porneam greu. M-am chinuit o oră și ceva până să-l fac să pornească. Adriana l-a pornit din a doua încercare. Eu din a 20-a. Îmi place construcția lui simplă, îmi place cum se simte în mână și faptul că nu e extrem de zgomotos. Mai multe de 8145 rotații pe minut nu am reușit să-i dau.

Însă sunt două chestii care nu-mi plac la el.

1) Deja am pierdut unul dintre cele 2 șireturi cu care vine.
Le pierzi extrem de ușor, fără să vrei. Tragi de el cu putere și-l arunci în stânga, deoarece nu ești atent la mâna cu care tragi de șiret (în cazul meu aceasta fiind stânga), ci ești concentrat ca să-i prinzi rotația cu mâna cealaltă.
Exact atunci pierzi șiretul. L-am aruncat în spate, nu știiu ce-am făcut cu el, ideea e că s-a dus. Mai am unul, nedesfăcut. Și nici nu cred că-l voi desface. Pînă să-mi însușesc tehnica de-al porni cu degetul, voi folosi o sfoară oarecare. La capete am întărit-o cu super glue, astfel încât să fie exact ca un șiret, ca să poată intra în fantele din bila rotitoare.

2) E greu să-l ții la viteze mari. Am tendința de a-l ține cu doar 3 sau 4 degete, însă degetul mic nu-l folosesc. Și atunci apare tunelul carpian. Aceeași problemă o am și la mouse-uri. am schimbat până acum destule. Și nu am găsit încă mouse-ul care să mă satisfacă pe deplin. Când voi pune mâna pe un Mad Catz care să permită modificarea lungimii și lățimii acestuia, poate atunci mă voi declara mulțumit. Deocamdată, la prețul de 380 lei, nu. Revenind la Powerball, la prețul de 85 lei mi se pare chiar OK. E atât o jucărie, cât (zice-se) un dispozitiv semi-medical. să vedem pe parcurs. Deocamdată mă gândesc ce bine ar fi un astfel de dispozitiv ergonomic, însă cu greu poți proiecta unul. Deoarece greutatea ar trebui să fie egală din orice parte l-ai privi. Și dacă îi faci canturi pentru a ține bine degetele inelar și mic pe el, îi pierzi acel echilibru. Și ținut în podul palmei, mai mult de 7500 de rotații pe minut nu reușesc să-i imprim.

Însă, îl am de câteva zile doar. La prima vedere îmi place și dacă-l voi putea porni și fără sfoară, l-aș putea lua peste tot cu mine. Mai ține cineva minte covrigii aceia de cauciuc, pe care-i strângeai în palmă, pentru a defini antebrațul? Ăsta e varianta 3 a acelui covrig. Varianta 2 e aparatul cu 2 mânere și un arc elicoidal între ele.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Made in Vaslui

Știm cu toții poveștile despre vasluieni. Că-s bețivi peste măsură și că, în afară de băutură, bătaie și băutură nu...

.Kkrieger – un joc foarte…

Abia ieri am aflat că există un joc 3D de 98 kb. Kilobiți adică. Foarte mic. Colorat, aduce a Doom...

Trebuia să fie ceva grandios. Trebuia!

Din păcate, Super concertul I am the Rocker s-a anulat/ reconfigurat. Așadar, în loc de 3 scene pe care să...

Close