Pozele de la nuntă

Eu când m-am însurat, am stat strâmb și-am gândit și mai stâmb, încât am zis să nu mai luăm fotograf şi cameraman, că sunt destui care fac poze şi filmează. Mă gândeam că vom avea destule poze de la nuntă. Am făcut cea mai mare prostie. Poze avem ceva ceva, cea… Nu-s ele profi, dar merg după o Photoșopeală. Însă filmări… Aici e buba.

Zice-se că avem două dvd-uri cu filmările de la nuntă. Dar nu mă uit la ele. E sub orice critică filmat. Trebuie om cu răbdare de fier să vadă așa ceva. Cum sunt filmările alea de acum 20 de ani, cam în genul ăla au ieșit. Ce camere HD nene. Că și un vga arată țais pe lângă tentativele alea… Încă mă mai întreb cu ce or filma ăia de pe Private Spice… De când sunt n-am văzut claritate mai bună. Nici în realitate nu vezi așa bec, eu purtând ochelari de vedere, ceea ce-mi displace enorm. Se mai enervează vreun ochelarist că se murdăresc ochelarii de vedere de 10 ori pe zi?

Trebuia scule profesioniste şi om care să se priceapă. Prietenii care-ţi filmează la nuntă fac ce se pricep, dar nu e îndeajuns. Trebuia noi să luăm un specialist.

Dar deh, românul mai întâi e pățit apoi îi vine mintea la cap. Că nu-mi era greu să caut fotograf nuntă. Dădeam de omul ăsta profesionist, ne înțelegeam la preț și gata, terminam povestea cu happy end. Apropos, are omul ăsta nişte poze… Să le pui în ramă nu alta. Aşa da fotograf! Mi-am pus în minte ca la nunta de argint să fac poze superbe. Mai bine mai tâziu decât niciodată.

Sper ca până atunci să pot și eu să fac poze cât de cât OK, mai ales că mi-am pus în gând să  fac poze profesioniste. Aparat mi-am luat, doar om dornic de-a învăța un noob îmi mai rebuie.

În rest totul a fost perfect la nuntă. A, că n-a dansat mare lucru mirele, e partea a doua. Toate temerile noastre s-au terminat când am ajuns la restaurant.
Neveste-mii îi era frică să n-o facă de ruşine rochia de mireasă să nu-şi rupă vreun voal ceva, dar totul a fost cum nu se poate mai bine.

Mâncarea a fost excelentă, băutura şi mai şi 🙂 Am băgat în mine ca spartul niște sarmale mai meseriașe ca cele gătite de mine… Mă și mir cum de le-au ieșit așa bune.

Dj-ul şi-a făcut treaba onorabil şi toată lumea s-a distrat. Pe sfârșit, după ce am băut un pahar de palincă i-am zis poaspetei neveste: “Hai să te dansez

Și du-o pe ringul de dans și dă-i țopăială. Am învârtit-o dând din cap ca un apucat pe melodia Pump it – Black Eye Peas, încât s-a golit ringul de dans,. de la zvăpăiala mea, care n-avea nicio legătură cu miza lentă, de dans. Însă dacă mie mi-a plăcut, aia era important. pe moment.
Acu mi s-a făcut o foame de niște sarmale, și-o poftă de nște palincă, de-mi vine apă-n gură…

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Prin castele, parcuri și trenuri, mușcând cu poftă din virșli

Spanacul revine cu al doilea articol despre vizită în HD. De data asta prin castele, parcuri și trenuri, mușcând cu...

Dezvăluiri șocante de pe front. Ziua 1…

M-am apucat să scriu acest jurnal cu dezvăluiri șocante de pe front. E destul de dificilă treaba asta, câte orori...

Unde dai și unde crapă…

Azi a fost ziua socrului meu. Am uitat să-l sun, chiar și după ce mi-a zis nevastă-mea. Nu-i bai, știe...

Close