Programul trenurilor catre Constanta

Este vara, ceea ce inseamna ca toate drumurile duc spre mare! Prima destinatie care ne vine in gand pentru concedii si weekenduri in sezonul cald este litoralul si suntem dispusi sa induram aglomeratia de pe sosele, dar si din trenuri ca sa ajungem sa ne relaxam pe plaja. Cei care nu dispun de o masina cu care sa se deplaseze spre litoral ar trebui sa se informeze foarte bine inainte sa plece la drum. In acest sens, site-ul mersul trenurilor se dovedeste extrem de util. In lipsa unei masini, trenul este o varianta buna de transport, dar este important de stiut care este programul trenurilor spre si dinspre mare.

Se asteapta ca perioada estivala sa insemne un volum mai mare de calatori asa ca, in fiecare an, se introduc trenuri suplimentare din toate colturile tarii spre mare si retur. Cei mai fericiti sunt insa bucurestenii, deorece au cele mai multe variante de a calatori spre mare cu trenul.

Pe site-ul Mersul Trenurilor gasesti toate informatiile necesare despre trenuri. De exemplu, daca esti interesat de trenuri care pleaca dinspre Bucuresti Nord spre Constanta, vei afla de pe site tot ce ai nevoie : ora plecarii trenului din Gara de Nord, ora sosirii in Gara Constanta, durata traseului, pretul biletului, dar si compania care pune trenul pe sine.

Bucurestenii au la dispozitie 7 trenuri de noapte, 9 trenuri de zi si un tren de seara spre Constanta. Durata traseului variaza de la 2 ore fix la 2 ore si 44 de minute, in functie de tren. Preturile variaza de asemenea : cel mai ieftin bilet este 29,3 lei (operat de Softrans), iar cel mai scump 60 de lei (operat de CFR).

Primul tren dinspre Bucuresti Nord spre Constanta este un tren de noapte cu plecare la ora 03:15. Trenul ajunge la Constanta la 05:59, este operat de CFR, iar pretul biletului este de 60 de lei. O varianta buna de a economisi bani este trenul de la ora 06:20 : acesta este InterRegio, insa circula cu tarif special de tren Regio, ceea ce inseamna ca vei plati doar 30 de lei pentru bilet, urmand ca la 09:00 sa ajungi la Constanta.

Primul tren de zi spre mare pleaca din Gara de Nord la 08:05 si ajunge la destinatie la 10:18, contravaloarea calatoriei fiind de 60 de lei. Urmatoarele trenuri pleaca aproape din ora in ora, ultimul tren de zi plecand la ora 17 :00. Cea mai ieftina varianta (29,3 lei) este trenul de la ora 10:20, care la 12:33 ajunge la Constanta.

Singurul tren de seara pleaca la 20:15 din Bucuresti si ajunge la Constanta la 22:37. Este o varianta buna pentru cei care prefera sa calatoareasca seara, cand temperaturile sunt mai mici decat in timpul zilei. Programul complet al trenurilor pe ruta Bucuresti Nord-Constanta, precum si pe alte rute, il gasiti pe site-ul mersul trenurilor.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.