PSD-ul FARA DRAGNEA!…

 

 

Un lucru este cert:PSD-ul, formaţiune condusă pana nu demult ,in stil dictatorial ,de catre Liviu Dragnea, se află intr-o continuă si evidenta degingolada.Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat la Digi24 că Liviu D.era hotărât să candideze la alegerile prezidenţiale din toamnă: „Era aproape indiscutabil că pesedeul va castiga detasat alegerile europarlamentare,iar el îşi va lansa candidatura la alegerile prezidentiale din toamna. Alte posibilităţi ,gen Călin Popescu Tăriceanu, Dăncilă , Firea sau Ecaterina Andronescu,nu erau de luat în considerare,credea L.D.Anunţul candidaturii sale era legat de seara alegerilor din 26 mai şi de sentinţade a doua zi, a judecătorilor, în dosarul în care în primă instanţă dumnealui a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.” Binecunoscutul comentator si gazetar a mai subliniat ca,,Dacă va fi achitat(n.n,ceea ce n-a fost), e minunat! Încă o rachetă de propulsie pentru candidatura la preşedinţie. Dacă va fi condamnat(n.n.asta a fost!), atunci domnul Dragnea va lansa sloganul: Am candidat, m-au condamnat sau m-au arestat.Na,parca a avut gura aurita!…

 

Dupa arestare,n-a mai avut insa chef de nimic,daramite de strigat.Nici macar,cum spunea tot timpul,ca-i …nevinovat! Partidul sau,cel pretins social democrat ,a suferit duminică o înfrângere usturătoare.Iar acum,e jale mare pentru cei (inca)aflati la guvernare.
„PSD şi ALDE nu au decontat la recentul vot greşelile comise de când sunt la putere, ci imbecilităţile,nebuniile şi ticăloşiile cu care erau să ne scoată din lumea civilizată. O spun de câţiva ani încoace: PSD trebuie distrus ca sistem, nu învins ca partid (nici nu e cu adevărat un partid, ci o «tagmă a jefuitorilor»).Altfel hidra renaşte şi o ia de la capăt cu ce ştie să facă mai bine“, a scris pe pagina sa de Facebook Mircea Cărtărescu.Tot Mircea C.a mai afirmat, luni, că în primul rând ar trebui învinse practicile PSD, nu neapărat partidul în sine, pentru că, în caz contrar, victoria ar fi doar de moment.,, Altfel hidra renaşte şi o ia de la capăt”.Ceea ce-i perfect adevarat,spun si eu(dar nu numai)

 

.Sa-i uram acum fostului ,,mare conducator”sedere indelungata in noua sa casa si cu speranta ca ,cine stie,poate ca in cei peste 3 ani de bine meritata,,odihna”,dl.Dragnea va medita profund la numeroasele sale greseli si va reveni in timp un om normal,cu piciarele pe pamant.Adio vise si preamariri!

 

https://www.youtube.com/watch?v=JO21-iApDSY

Marc Ciubotaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Vrei servit? Na servit! Na servit!

Hai să aștern una din povestirile comice pe care mi le spunea bunică-meu. Despre servit. Ziceam că românul vrea să...

POVESTEA ROMANULUI CU PESTE 800 DE MILIOANE DE DOLARI!..

  ,,Un om bogat nu este decât un om sărac cu bani...citat din W. C. Felds ,,Şi cel mai sărac...

Ce nu știai despre mașini?

Ce este un automobil? Un automobil este un vehicul cu 4 roţi denumit de majoritatea oamenilor maşină. Acest lucru este...

Close