Publicitate online

Termenul de newsletter este tot mai des auzit in ultima vreme. Probabil multi dintre noi il folosim, dar nu stim ca are aceasta denumire. Nu-i asa ca si tu de multe ori iti treci adresa de mail pe anumite site-uri intr-o cazuta aflata la vedere, ca mai apoi sa primesti pe mail informatii cu noutatile de pe site-ul respectiv? Ei bine afla ca astfel te-ai abonat la un newsletter.
Newsletter-urile sunt o strategie de publicitate online, prin care detinatorii de site-uri aleg sa-si informeze cititorii cu privire la noutatile care apar. Aceasta este o buna strategie avand in vedere faptul ca utilizatorii de internet sunt extrem de multi.
Daca vrei sa-ti maresti numarul de persoane care iti viziteaza site-ul, daca vrei sa-ti informezi la timp cititorii, apeleaza si tu la serviciile de newsletter-uri.
Cumpara chiar acum un astfel de abonament si fa-ti publicitate intr-un mod eficient.

Recomandare promovare e-commerce și email marketing software

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Faci mișcare, grasule?

Acum doi ani participam la Triathon Mamaia, pe partea de alergat. Am alergat, am mers, dar am terminat (ultimul) cei...

Mi-am luat vilă cu piscină!

Da! Vilă cu piscină. Visul fiecăruia. Eu mi-am luat. Dar pentru spanac, nu pentru mine. Am schimbat hostingul! Da, tre să dau de băut....

ASA A FOST SA FIE, AMINTIRI DIN TINERETE SI COPILARIE – ULTIMUL EPISOD

Spuneam in precedentele articole ca, la inceputurile televiziunii, muzica usoara romaneasca,era dominata de Dorina Draghici, Gica Petrescu, Luigi Ionescu, Aida Moga,...

Close