PUSCARIE LA FARA FRECVENTA?

Da, ati citit sau aflat intocmai: puscarie la domiciliu pentru cei care ne fura viitorul? Nu va mirati. In Romania de azi, e posibil orice! In fond, de ce n-ar fi, au spus-o (si eventual s-au intrebat) guvernantii, cei pe care noi i-am ales ca sa ne conduca (oare spre ce si unde?). 

De ce sa fie numai invatamant la fara frecventa, ci nu si puscaria, tot la fara macar sa o cunosti? Doar oameni suntem. Trebuie sa avem grija de toti cei ce ne sunt aproape, de cei aflati sau plecati (promovati) din randurile noastre, de corupti, de aceea care au furat padurile, autostrazile, sanatatea noastra si a copiilor nostri si care au facut ca România sa fie codasa Europei la calitatea vietii, venituri, calitatea actului medical ori campioana la emigratie, riscul de saracie, morti pe sosele, morti în spitale samd…

puscarie la domiciliu

Iata, stimati cititori ai acestor randuri, adevarata explicatie a “minunii”, al gestului “umanitar” de acum cateva zile cand, într-un vadit dispret pentru cetatean si nevoile sale, alesii poporului au votat sa poata fura relaxati si sa faca puscarie “de vara”, în conditii de lux, în vilele construite din bani furati de la noi, oamenii de rând. Puscaria, în viziunea ALDE-PSD este o institutie… recreeativa, un loc al bunei vietuiri între borfasi si victimele lor. Aceasta lege va face din România un Rai oficial al infractionalitatii legalizate! Asa ca, daca legea votata va intra în vigoare, condamnatii care au primit o pedeapsa mai mica de 5 ani de zile vor face puscarie doar un an, restul fiind timp petrecut la domiciliu. Aceasta noua “binefacere” a partidului “umanitar” adoptata miercuri de Parlament, demonstreaza, din nou, ca principala grija a PSD-ului este bunastarea infractorilor! Din cate probabil se cunoaste, Proiectul de lege a fost adoptat cu 170 de voturi “pentru”, 81 “împotriva” si 6 abtineri urmand sa fie trimis presedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare!

Bravos natiune, halal conducatori! Ramâne insa de vazut daca seful statului o va promulga sau o va retrimite în Parlament. Nu stiu ce parere aveti dumneavoastra, proximi cititori ai articolului, dar nu stiu nici câta frica vor mai avea oamenii (infractorii) de lege, convinsi ca în weekend pot sta bine, merci acasa, la un gratarel cu alti interlopi, pot pune si o muzica si vedea în continuare de afacerile lor ilegale.

Trebuie precizat faptul ca forul decizional, Camera Deputatilor, a adoptat proiectul de lege amintit, prin care pedepsele la inchisoare pot fi executate la domiciliu sau doar în zilele de sâmbata si duminica, într-un centru special înfiintat. Alte solutii prevazute sunt ca in loc de inchisoare condamnatii sa execute munca în folosul comunitatii, eventual combinate cu zile de executare prin privare de liberatate, sâmbata si duminica, în centre speciale înfiintate in acest scop. Referindu- se la cele intamplate, presedintele USR, dl Dan Barna a spus pe net: “Vedem cum Liviu Dragnea încearca sa confiste, practic, întreg statul”, in timp ce deputatul Ion Stelian afirma ca adoptarea legii este… “o palma peste obrazul oamenilor cinstiti din România” si ca “PSD-ul distruge justitia, slabeste legislatia penala, deschide larg portile închisorilor”.

Dumneavoastra, cititorii si colaboratorii blogului, ce spuneti?

Marc Ciubotaru

 

.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.