Putem preveni spargerile instalând un interfon

Locuiesc într-un bloc din București. Administratorul asociației noastre de proprietari este, în general, deschis la măsurile propuse de locatari. În urmă cu aproape un an, i-am spus că ar fi timpul ca accesul în blocul nostru să nu mai fie liber pentru oricine și să avem un interfon audio și video. Această idee a fost pusă în practică abia după ce unul dintre apartamentele blocului a fost spart de hoți. Însă puteam preveni spargerile instalând din timp un interfon.

Interesează mai puțin faptul că răufăcătorul n-a fost prins nici până acum. De altfel, n-a fost încă depistat nici cel care a spart lacătul care restricționa accesul la casa liftului, din care a dispărut o piesă foarte scumpă, fără de care funcționarea ascensorului devenea imposibilă. Sigur, din banii noștri, a proprietarilor, a fost cumpărată o nouă piesă și putem folosi liftul. Mi-a fost ciudă însă că n-am fi avut toate aceste neplăceri, dacă era acceptată mai devreme instalarea unui interfon.

Dar administratorul s-a descurcat apoi foarte bine, căutând instalare interfoane și încheind un contract cu SC Electronic Prest SRL, o firmă serioasă, înființată în urmă cu 10 ani, specializată în montarea și repararea sistemelor de interfon, videointerfon și control de acces. Această firmă deservește întregul Municipiu București, precum și zonele limitrofe.

SC Electronic Prest SRL asigură instalarea, montarea și service-ul sistemelor de interfoane audio și video, a sistemelor de control de acces și a celor de iluminat. Oferă serviciul de reparatii interfoane chiar dacă acestea au fost instalate de alte firme, ceea ce nu-i de colea.

Pentru a menține în bună stare de funcționare a instalației de interfon, această societate asigură mentenanța și remedierea eventualelor defecțiuni ce pot apărea în timp. Astfel, în momentul încheierii contractului cu o asociație de proprietari, o echipă de specialiști se va deplasa la fața locului pentru a constata starea generala a instalației și a efectua revizia totală a acesteia.

Echipa tânără, entuziastă și dinamică, proptitudinea și, desigur, experiența îndelungată în domeniu, face ca firma să devină prima alegere în vederea instalării și service-ului oricărui tip de interfon, videointerfon, automat de scară, automat de pontaj, control acces cu tag de proximitate sau cu cartelă cu cod de bare, sistem de supraveghere audio și video cu hard-disk, ca și a altor sisteme de automatizare.

Intrând pe site-ul Instalareinterfoane.ro, veți afla că Electronic Prest comercializează și instalează interfoane audio și video, precum și taguri de acces pentru acestea. De asemenea, comercializează kituri interfonie, montează și întreține yale electromagnetice, electrozăvoare și electromagneți pentru ușă. Între produsele comercializate se găsesc amortizoare de uși, control acces Genway și Electra, încuietori, sisteme de iluminat, sisteme de alimentare, taguri de proximitate.

Toate acestea sunt produse de top, la prețuri convenabile. De aceea, printre clienții firmei se găsesc multe asociații de proprietari, sedii de societăți, persoane fizice și vile.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Bancuri bune!

Printre cele mai comice bancuri citite în ultima vreme! La Paris se organizează un mare concurs. Cei mai mari pârțâitori...

COMENTARII PRIETENEȘTI LA TIMP ȘI…. DESPRE TIMP!

Nu știu dacă- ți sunt sau nu prieten, dar încerc totuși să comentez cele scrise de ține, Francisc 1 Bouda!...

Rau e sa fii prost!

M-am razgandit de vreo 3 ori, dar nu se mai poate. Trebuie sa scriu. Cand prostia te inconjoara, degeaba ai...

Close