QuickMobile vine puternic din urmă!

Acum câțiva ani, Quickmobile era doar un alt site cu gadgeturi, unul dintre alte zeci, cu nimic diferit față de concurență. Dar, spre deosebire de alte site-uri, acesta, sub mâinile dibace ale profesioniștilor, s-a perfecționat, în prezent fiind unul dintre primele 5 magazine on-line în materie de inovație și noutăți pe piața tech.

Mi-a plăcut faptul că au fost primii care au adus iPhone 5 în România, fapt aprig disputat atunci de concurență, subliniind că telefoanele nu au fost aduse legal. Însă, după ce s-au trimis scrisori către Apple, răspunsul oficial a fost “Quickmobile a fost primul distribuitor AUTORIZAT de iPhone 5 în România

De atunci, ascensiunea lor nu a putut fi neglijată. S-au depășit în materie de noutăți, fiind primii care au și pus în vânzare Asus Zenfone 2, la prețul de 1.100 lei, o sumă infimă, având în vedere specificațiile de top ale terminalului (primul telefon cu 4 GB memorie RAM).

Portofoliul celor de la QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online. Acestea provin de la peste 200 de branduri internaționale cunoscute, de la Apple la Xiaomi (despre care am scris că au cunoscut un salt uriaș în materie de smartphone în urtima vreme).
De asemenea, Quickmobile este lider și în materie de comisioane oferite la linkurile de afiliat, beneficiarii primind 3% pentru telefoane și tablete, 10% pentru gadgeturi, 20% pentru accesorii și branduri de lux. Puteți verifica Qucikmobile in Profitshare pentru detalii.

De asemenea, îmi plac și reclamele lor, din ce în ce mai reușite. Amintesc nume celebre, ca Mihai Morar și Unguru’ Bulan. Păcat că nu prea le vedem la TV mai des. Poate departamentul de Marketing și publicitate ar trebui să se implice puțin mai mult.

Pe cei de la Quickmobile i-aș sfătui să facă și câte un review pentru fiecare dintre terminalele aduse în premieră în România, nu doar videoclipuri cu Unboxing (prezentarea generală a pachetului, nu a smartphonului în sine). Așa, vor fi pe primul loc și pe partea de distribuție și pe partea de Tips and Triks.

Acest articol participă la acest concurs, unde vor fi nu mai puțin de 13 câștigători. Sper să nu fie superstițioși printe noi. Premiul întâi constă într-un voucher de 1500 lei (adică la fix pentru un LG AKA, primul telefon care te privește).

Premiul doi constă într-un voucher de 1000 lei, din care eu personal mi-aș lua un LG G3, primul smartphone care m-a făcut să mă uit la el câteva minute până să îmi dau seama cum se pornește (nu eram familiarizat cu modelele G), iar premiul 3 constă într-un voucher de 500 lei, din care oricine își poate achiziționa un HTC Desire 310, un model de-a dreptul superb, la un preț pentru fiecare buzunar.

Am zis 13 câștigători? Ei bine, următorii 10 clasați vor primi câte un voucher de consolare de 100 lei, din care-și pot achiziționa diverse (din 6000 de produse, sigur îți găsești ceva pe gustul tău!).

Succes tuturor participanților!

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.