Quickmobile. Unul din magazinele mele preferate.

Dacă ar fi să vorbim despre magazinele preferate, QuickMobile ar fi în top 3. De la el i s-a pus pata și neveste-mii pe un Samsung Galaxy S3 mini. cică musai mini să fie. Mă rog, eu mi-am luat S4, iar ei i-a rămas vechiul meu telefon, pe care promiteam că-l arunc în aer dacă primesc altul. Cum nimeni n-a fost darnic cu un telefon nou, am fost eu. Dar să vorbim nițel despre Quickmobile.

Despre magazim aflasem în urmăp cu 2 ani, de când cu BlackFriday. Și față de alte magazine concurente, ei au fost cinstiți tot timpul. Majoritatea magazinelor au acum un preț, pe care-l măresc cu o lună înainte de Black Friday.
Apoi, de mărețul Black Friday, scad prețul. Minune! Adică revin la prețul normal de o lună în urmă!

Și noi de fapt suntem prostiți să cumpărăm cât mai multe, cică la preț redus. De fapt îl cumperi la prețul de dinainte. Și ăla umflat cât se poate.

În fiecare weekend, cei de la QuickMobile au promoția numită QuickEnd. așa mi-am cumpărat anul trecut un cablu de date original, deoarece accesoriile din China nu numai că-mi făceau figuri, însă îmi stricau și bateria cu încărcarea lor aiurea.

A, știați că articolul de față este pentru un concurs frumos?

Aici am șansa să câștig o camera video subacvatică! Ceea ce, pentru omul-focă este un must have!

caAnul ăsta m-am chinuit la mare să-mi fac telefonul waterproof. Am pus telegonul (deși numai telefon nu mai e, ci e gadget) în câteva punguțe sigilate, însă apa tot intra. Singura soluție viabilă mi se păruse introducerea telefonului într-un prezervativ. Da, nu râdeți! Aia mi s-a părut pe moment o soluțe bună. Mă și văd pe plajă stând și admirând marea, cum începe slipul să-mi sune. Și cum se uita lumea ca la urs când Spanacul cel cool bagă mâna în slip fashion și scoate un telefon îmbrăcat într-un… prezervativ… EPIC!

Însă, cu această cameră, pot scăpa de râsul întregului litoral. Nu vreau să mă dea ăștia la TV cu titlul “Inventivitatea românilor nu cunoaște limite! Spanacul și-a băgat telefonul în prezervativ!

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Blogger acreditat Webstock 2013

Și iată că anul ăsta am ajuns și eu să fiu pe lista bloggerilor acreditați la Webstock, eveniment ce va...

Perdele de duș pentru baia ta de vis

Alegerea unei perdele de duș nu e niciodată o treabă fără importanță și fără repercursiuni mai ales că e primul...

Vară, soare, distracție la mare!

Era vară, foarte cald. Chiar prea cald pentru mine... Așa că m-am decis să merg la mare. Mi-am sunat niște...

Close