RADET va furniza în continuare energie termică!

În caz că există oameni care nu și-au dat seama, RADET furnizează în continuare energie termică. Asta ca urmare a temperaturilor mici de sâmbătă până ieri și a viitoarelor zile, când temperatura se va menține scăzută. Așadar, cei care nu v-ați închis caloriferele, crezând că “au oprit ăștia căldura demult“, să nu faceți ochii mari când vă treziți cu facturi enorme la întreținere, exact ca-n lunile de iarnă, noiembrie-ianuarie.
termic

Reamintim cetăţenilor faptul că, individual, îşi pot opri sau regla căldura în apartamente, sau pot solicita adminstratorilor de bloc oprirea furnizării agentului termic în întregul imobil. În acest sens, dispeceratele RADET funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea acestor cereri.

Pe de altă parte, mi se pare din ce în ce o idee valabilă instalarea repartitoarelor individuale pentru gaze. Deoarece pensionarii închid caloriferele, pornind aragazul la maxim, deoarece e la paușal. Deci chiar dacă tu, cititorule, nu te încălzești cu aragazul, nici cu caloriferul, dacă te miri de facturi mari la întreținere, este deoarece Marioara de la 3 și Aglaia de la 5 au pornit aragazul non-stop.

Sursă foto: puterea.ro

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Infectiile urinare afecteaza stilul de viata al femeilor

Infectiile urinare sunt o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe femei. Chiar daca acest tip...

Corturile pentru evenimente, tot mai solicitate

Daca planuiesti sa organizezi o nunta, un botez sau un eveniment de familie sau pentru firma, poti sa iei in...

Cele mai tâmpite cazuri din justiția americană

E cunoscut faptul ca americanii se dau in judecata pentru orice tampenie, dar astea depasesc intelegerea umana, cel de pe...

Close