Rafturi metalice reconditionate pentru magazia universala

Cine locuieste intr-o casa mare si desfasoara activitati intense in curte are nevoie de o magazie mare unde sa depoziteze toate lucrurile acelea care nu pot fi aduse in casa.

Uneori scoatem lucrurile de care avem nevoie in sezonul in care le folosim. De pilda borcane goale, spalate stau in ordine puse in ladite din plastic pe rafturi metalice second hand sau reconditionate fiindca ar bloca pivnita.

In sezonul conservelor, le scoatem de la locul lor sigur, le spalam din nou si le refolosim. Zacusca in cantitati industriale fierbe in curte, in tuciul urias pe care il tinem acoperit tot in acest sistem de rafturi in extrasezon. La fel pastram pirostriile, la adapost si loc sigur sa nu rugineasca si sa nu dispara din curte.

Un sistem de rafturi metalice second hand sau reconditionate comandat de la Storeexpert.ro permite pastrarea in ordine a tuturor uneltelor si lucrurilor necesare unei gospodarii. Asa este gandita si magazi noastra universala, care a fost proiectata de specialistul venit la fata locului sa proiecteze sistemul de rafturi metalice.

Exista sectiuni speciale destinate: uneltelor mici si mari. Aici punem pe categorii: tesla, ciocanul, toporas de camping sau topoare de crapat, lemnele, gratarul cu tot ceea ce are nevoie sa functioneze, uneltele de gradinarit, maturile pentru curte. Va imaginati ce ar fi la noi in curte cu toate acestea lasate prin diferite colturi?

Biciclete si pompe pentru roti, unelte de dezapezit, lucruri stranse de zeci de ani sunt ordonate fiindca am putut sa comandam acest sistem de rafturi reconditionate destul de ieftin si il intretinem cu ajutorul specialistilor despre care v-am vorbit.

I-am cunoscut de cand veneau la firma la care lucram sa monteze sisteme sofisticate de rafturi. Atunci am putut constata calitatea rafturilor. Eram sigure, stabile, rezistau si in caz de cutremur si nimeni nu s-a accidentat vreodata din cauza lor.

Era fascinant sa patrund in depozit si sa urmaresc procesul intens: produsele erau manipulate cu grija maxima printre rafturi cu motostivuitoarele fiind asezate in acelasi mod pe rafturile metalice reconditionate care parea ca noi.

Si cand se incarcau camioanele venite sa cumpere marfa de la firma noastra, tot mecanizat erau incarcate rapid. 10 ani am lucrat in firma aceea si rafturile nu s-au schimbat. Au plecat si au venit sute de oameni, iar ele au ramas la locul lor, desi nu fusesera noi.

Niciodata productia nu a stagnat fiindca s-au rupt rafturile, in plus, la dispozitia noastra se afla mereu un specialist care se ocupa de reconditionarea lor. De aici ne-a venit ideea sa strangem uneltele raspandite peste tot la un loc si mai ales sa stim de unde le putem lua la nevoie.  Acum avem o curte libera si perfect curata datorita acestor rafturi metalice second-hand pe care le avem de 5 ani.

De 5 ani nu ne-am mai impiedicat de vreo grebluta prin curte, nu am mai pierdut suruburi si nu am mai spart borcane.

Va recomandam sa va puneti la punct astfel de magazii universale si sa solicitati servicii complete de la furnizorul prezentat mai sus si nu veti mai avea grija uneltelor si a tuturor lucrurilor necesare intr-o gospodarie!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.