Ranger, telefonul robust, fără pretenții

evolio-rangerSunt iar la modă telefoanele robuste, dar fără pretenții. Unul dintre primele telefoane rezistente a fost un Nokia 5510. Cred că l-am avut cu toții. Armă albă era ăla. Și el ditamai animalul și bateria aia enormă.

Apoi, am avut un Siemens cu cameră foto. Fără a avea pretenții te telefon robust, a îndurat de toate: scăpat prin nămol, tras câteva șuturi, scăpat pe asfalt, scufundat în halba de bere și spălat cu șampon. Asta în timp ce filma. N-a murit telefonul ăla. L-am vândut după câțiva ani buni. Acum văd ceva asemănător.
Cei de la Evolio au scos modelul Ranger. Rezistent la șocuri, praf, zgârieturi și umezeală. Fără a avea sistem de operare, 20 de nuclee, 4 giga de RAM sau alte chestii folositoare doar la smartphone-uri, Ranger-ul de față are doar funțiile strict necesare unui telefon mobil. Acela de-a telefona și de-a trimite sms-uri. evident, Mai poți face și câteva poze, iar dacă îi pui un card de memorie (maxim 16 GB – microSD), poți asculta muzică fără probleme.
ranger

Partea frumoasă la el este că va fi ajutorul tău de nădejde dacă ești o persoană activă către extrem. Cu el te putei bălăci de minune în nămolul de la Electric Castle, de exemplu. Sau, îl poți lua cu tine pe munte, când faci trekking cu sau fără bicicletă. Evolio Ranger are un preț de numai 199 lei și l-am pus deja pe lista de achiziționări în perioada imediat următoare.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
La pescuit

- Hai să mergem la pescuit. - O, da, hai să mergem, că tot mi-ai primis de nuş câtă vreme....

Patru filme românești de duminică

În ultima vreme am urmărit destule filme (mai ales în weekend), așa că pentru această duminică am selectat 4 filme...

The walking dead sezonul 5 – episod final

Am vizionat ultimul episod din The Walking Dead. Ultimul episod din sezonul 5 adică. Așadar, până în octombrie, ne luăm...

Close